Bachelor of science in de elektrotechniek

Northern Illinois University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de elektrotechniek

Northern Illinois University

De Departement Elektrotechniek biedt BS graad in de elektrotechniek die zullen de studenten met elementaire competentie en job vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen en systemen die het genereren van werken en het gebruik van elektronische signalen uit te rusten. Deze technologieën omvatten machines, elektronica, communicatie en computers.

Als een beroep, elektrotechniek vraagt ​​het individu om te werken met anderen in ondersteunende disciplines om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Design is centraal in het vak en is geïntegreerd in het curriculum. Het design ervaring wordt ondersteund door concepten met betrekking tot de betrouwbaarheid, onderhoudbaarheid, en de waarde van het product. De student wordt aangemoedigd om de centrale technische problemen te benaderen met een verhoogd bewustzijn van de logistiek, ethische en sociale implicaties. Respect voor de veiligheid van personen en goederen is een integraal onderdeel van de elektrotechnische curriculum.

Nadruk 1: Electrical and Computer Engineering

Deze nadruk is een combinatie van elektrotechniek en informatica cursussen. Computer engineering biedt studenten met een aanvullende opleiding op het gebied van het ontwerpen van software en hardware-software-integratie. Common computer engineering taken omvatten het schrijven van embedded software voor real-time microcontrollers, het ontwerpen van VLSI chips, het werken met analoge sensoren, het ontwerpen van mixed signal circuit boards en het ontwerpen van besturingssystemen.

Nadruk 2: biomedische ingenieurstechnieken

Deze nadruk betrof de toepassing van technische principes en technieken binnen de medische velden. biomedische ingenieurs op de arbeidsmarkt werken nauw samen met artsen te helpen bij het verbeteren van de patiëntenzorg en de kwaliteit van leven voor gezonde personen. Biomedische ingenieurs ontwikkelen en produceren biocompatibel prothesen, medische apparatuur, diagnostische apparatuur en imaging apparatuur, zoals MRI en EEG's, en het creëren van farmaceutische geneesmiddelen. Studenten in de biomedische engineering nadruk volgen een programma vergelijkbaar met de elektrische en computer engineering nadruk, met uitzondering van enkele vereiste technische cursussen worden vervangen door scheikunde en biologie cursussen.

 • Track 1: Biomedical Engineering
 • Track 2: Pre-Professional Program (pre-medische, tandheelkundige, apotheek, optometrie)

Missie

De missie van de Faculteit Elektrotechniek is bij de universiteit in haar inzet voor de transmissie, de uitbreiding en toepassing van kennis door middel van onderwijs, onderzoek en openbare dienstverlening te sluiten. In deze verbintenis, de afdeling beschikt over nauwe interactie met een oppervlakte industrieën en stimuleert een voortdurende uitwisseling van ideeën aan haar studenten, alumni ten goede komen, en de gemeenschap in het algemeen.

Electrical Engineering Program onderwijsdoelstellingen

Als individu of als leden van de teams, zullen onze afgestudeerden hebben: een stevige achtergrond in de wiskunde, wetenschap en techniek fundamenten die het mogelijk maken te verwerven en te gebruiken hedendaagse kennis en tools om elektrotechniek te oefenen, op een professionele en ethische manier, maar ook als om te slagen in graduate onderwijs. De mogelijkheid om de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden voor het ontwerpen en systemen te bouwen en te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, met anderen van binnen en buiten de beroepsgroep.

Programma Learning Outcomes

De elektrotechnische programma is ontworpen om onze afgestudeerden te voorzien van de:

 • Mogelijkheid om hun kennis van wiskunde, wetenschap en techniek toe te passen.
 • Vermogen om experimenten te ontwerpen en te voeren, en om gegevens te analyseren en te interpreteren.
 • De mogelijkheid om een ​​systeem, onderdeel of proces te ontwerpen om de gewenste behoeften te voldoen.
 • Vermogen om te functioneren op multi-disciplinaire teams.
 • Vermogen om te identificeren, te formuleren, en het oplossen van technische problemen.
 • Begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid.
 • Het vermogen om effectief te communiceren.
 • Brede opleiding die nodig zijn om de impact van technische oplossingen in een mondiale en maatschappelijke context te begrijpen.
 • Erkenning van de behoefte aan, en het vermogen om deel te nemen aan levenslang leren.
 • Kennis van de hedendaagse vraagstukken.
 • De mogelijkheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn voor vakmanschap te gebruiken.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - DeKalb, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - DeKalb, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan