Bachelor of science in de elektrotechniek

American University of Sharjah

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de elektrotechniek

American University of Sharjah

Als een van de meest opwindende takken in het dynamische gebied van engineering, elektrotechniek is in de voorhoede van de manier waarop we vorm aan de toekomst. Getuigen van zijn academische kwaliteit, onze 140-credit Bachelor of Science in Electrical Engineering wordt zowel geaccrediteerd door de VAE ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek en door de Technische Accreditatie Commissie van ABET, in de Verenigde Staten.

Deze veelgeprezen vier jaar Bachelor of Science in Electrical Engineering (BSEE) opleiding is gebaseerd op een solide basis van de wetenschap en wiskunde nodig om te begrijpen geavanceerde techniek onderwerpen en toepassingen.

We hebben het curriculum met als doel het verstrekken van de breedte en diepte van de kennis over de belangrijkste gebieden van elektrotechniek die tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van de wereld om ons heen ontworpen.

Wij zullen u voorzien van middelen state-of-the-art in de communicatie, controle en instrumentatie, digitale signaalverwerking, micro-elektronica, elektromagnetisme en een magnetron, elektrische aandrijvingen, aandrijfsystemen en biomedische elektronica.

Onze hoog gekwalificeerde docenten zijn toegewijd om u te helpen ontwikkelen van de intellectuele, technologische en persoonlijke vaardigheden die u zal toestaan ​​om uit te blinken in zowel de academische wereld en elektrotechniek loopbaan.

Sterk verbonden met de huidige industriële omgeving, wordt de elektrotechniek graad ontworpen om ervoor te zorgen dat na je afstuderen, zult u in staat om uw kennis, analyse en ontwerp vaardigheden te gebruiken bij het realiseren van technische systemen die de grenzen van de wetenschap en technologie te ontwikkelen zijn.

Mission Statement

De missie van de elektrotechnische programma op AUS is het bevorderen en excellentie in het onderwijs en het leren studenten met een sterke kerncompetenties uit te rusten in de elektrotechniek en mondig te maken met de vereiste voor een succesvolle professionele loopbaan op peil te houden.

De elektrotechnische opleiding bevordert en verbetert de faculteit expertise op het gebied van onderzoek en ontwikkeling op het verstrekken van technische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen en maatschappelijke vooruitgang door middel van outreach-activiteiten en netwerken met regionale en internationale organisaties.

Programma onderwijsdoelstellingen

De doelstellingen van de elektrotechnische programma zijn een afgestudeerde die zal produceren:

 • zijn een succesvolle ingenieur als een lid of een leider van een team bestaande uit een diverse groep van professionals
 • beschikken over effectieve communicatie vaardigheden en doorgaan met het technische en niet-technische competenties te verbeteren door middel van betrokkenheid bij de professionele activiteiten, projecten en / of graduate studies
 • zijn een holistische burger aantonen sociale, ethische en professionele verantwoordelijkheden

Student Outcomes

Na het afstuderen moet een AUS afgestudeerd in de elektrotechniek aan te tonen:

 • Het vermogen om kennis van wiskunde, wetenschap en techniek toe te passen
 • Het vermogen om experimenten te ontwerpen en te voeren, alsmede analyseren en interpreteren
 • Een mogelijkheid om een ​​systeem, onderdeel of proces te ontwerpen om de gewenste behoeften binnen realistische beperkingen, zoals economische, milieu-, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, maakbaarheid, en duurzaamheid te voldoen
 • Een vermogen om te functioneren op multidisciplinaire teams
 • Een mogelijkheid om te identificeren, te formuleren, en het oplossen van technische problemen
 • Een goed begrip van de professionele en ethische verantwoordelijkheid
 • Het vermogen om effectief te communiceren
 • De brede opleiding die nodig zijn om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen
 • Een erkenning van de behoefte aan, en het vermogen om deel te nemen in het leven lang leren
 • Een kennis van de hedendaagse kwesties
 • Een mogelijkheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn te gebruiken voor vakmanschap

Inschrijving en Graduation Gegevens

Tijdens het academiejaar 2015-2016, de elektrotechnische programma gemeld

 • BS graad inschrijving: 401 FTE studenten (Fall 2015)
 • BS graden verleend: 70
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Sharjah, Sharjah
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan