Bachelor of Science in de energie-industrie

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de energie-industrie

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

Graad energie onze bachelor is in alle opzichten een goede keuze: Als industrieel ingenieur, komt u over disciplines leren en technische en zakelijke kennis te verwerven. Zij daarom voldoen aan de eisen in een opkomende industrie, met name sinds de opening van de elektriciteits- en gasmarkt.

Korte omschrijving:

Energie-economen hebben uitgebreide kennis in de technische ruimten, de natuurwetenschappen en engineering fundamentals in duurzame productie en conversie van energie, maar ook in het gebruik van energie. Daarnaast nauwkeurige kennis van de nationale en internationale energiemarkten. Je leert energiesystemen onder ecologische en economische aspecten te evalueren en energie en financiering concepten te creëren voor het rationeel gebruik van energie in huishoudens en in de exploitatie van industriële installaties. Als energie-econoom ze generalist met kennis van conventionele en alternatieve energiebronnen, gebruikte technologie en het economische herstel en het gebruik.

Cursus taal:

Duits / Engels

Vreemde talen:

Goede kennis van het Engels is sterk aanbevolen

Verplichte Training:

Het examenreglement schrijft in het zesde Semester schrijven van de bachelorscriptie en de zakelijke project eerder in één handeling. Voor de start van de studie een stage niet is vereist voor toelating.

Baseline:

Zomer en winter semester

Toewijzing van studieplaatsen:

Bij het invullen van de vereiste voor een adoptie studie wordt gegeven. Een selectie van een NC is er niet. Op sommige momenten ontrouwe professioneel gekwalificeerd een geschiktheid interview aan het College is vereist

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
630 EUR
Maandelijkse bijdrage. En een eenmalige inschrijvingsgeld van 250 euro.
Locations
Duitsland - Hamm, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates