Bachelor of science in de entertainment business

The Los Angeles Film School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de entertainment business

The Los Angeles Film School

Word de kunstenaar achter de deal

Bachelor in de Los Angeles Film School of Science in bedrijven opleiding wordt aangeboden in twee formaten: een 32-maand vol opleiding of een 18-maanden voltooiing Natuurlijk ontworpen voor personen die al een Associate Degree hebben verdiend van een geaccrediteerde hogeschool.

Beide programma's bieden robuuste academische cursussen om u te helpen, niet alleen met de fundamenten van business en management principes, maar fundamenteel met hoe je een hirable werknemer te worden en start je entertainment carrière.

U zult training te krijgen in: Artist Management, Marketing, Boekhouding, Financiën, Intellectual Property en meer!

Beide Bachelor of Science in bedrijven opleidingen zijn bedoeld om studenten te leren de fundamenten van het bedrijfsleven nodig om zich te kwalificeren voor de entry-level-industrie posities. Studenten krijgen training in management, leiderschap, marketing, boekhouding, financiën, intellectuele eigendom en andere aspecten van het bedrijfsleven. Aangezien het programma zich ontwikkelt, studenten verkennen onderwerpen die specifiek zijn voor het bedrijf van entertainment zijn - kunstenaar, distributie en nog veel meer - het bieden van inzicht in de interne werking van de industrie. Gedurende de opleiding, studenten werken in een professionele, project-gebaseerde omgeving, ontworpen om de uitdagingen en kansen typisch in de wereld van entertainment business recreëren.

hybrid101

Hybride Online en Campus Cursussen

In deze opleiding zullen de studenten cursussen op de campus en online te nemen. Deze hybride graad formaat is bedoeld om studenten de voordelen van zowel face-to-face en online leren formaten. Na een aantal in-persoon cursus helpt bij het creëren een belangrijke sociale dynamiek en gevoel van verbondenheid tussen studenten en docenten, terwijl online cursussen van het bedrag van de geplande lestijd verminderen en woon-werkverkeer tijd voor studenten. Andere voordelen van de hybride leren bevatten:

  • Greater scheduling flexibiliteit voor het werken en woon-werkverkeer studenten
  • Meer mogelijkheden om te communiceren met natuurlijk materialen en middelen, wat leidt tot een grotere betrokkenheid en betere kansen voor succes
  • Hogere kwaliteit peer-interactie
  • Vaardigheden in het effectief communiceren in meerdere modi

Programma-eisen

De bedrijven Afronding Bachelor Degree is 60 krediet uur en 18 maanden lang. De bedrijven Volledige Bachelor Degree is 120 studiepunten uur en 32 maanden lang. Studenten moeten alle vereiste programma cursussen met een minimum cumulatieve Grade Point Average van 2,0 te voltooien.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
18 maanden
Voltijd
Price
Prijs
28,900 USD
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates