Bachelor of science in de film

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de film

Full Sail University

Film

In Full Sail's FilmprogrammaJe zal werken zij aan zij met een unieke groep mensen die je passie om grote films te delen. Wij geloven dat er is geen betere manier om te leren dan door te doen; dat is de reden waarom je cursussen zal u op-set, achter de camera en in de editing suite.

U zult hands-on ervaring op te doen werken elke positie op de set op een verscheidenheid van de verschillende kleinschalige opdrachten, zodat u een gevoel voor de rol die elk bemanningslid speelt in een productieomgeving te krijgen.

Het proces begint net zoals zij doet in Hollywood, met vitale preproductie werk: je leert wat er nodig is om in te vullen het verhaal van een film, finaliseren scripts, en maak storyboards. U zult ook budgetten, schema scheuten te bereiden, en castingoproepen voor uw scherm talent vast te houden. Als het gaat om het leren hoe te film te schieten, gebruik je dezelfde professionele vistuig dat wordt gebruikt in Hollywood, van 16mm, 35mm en HD-camera's, kranen en verlichting tuig om Full Sail eigen multi-locale backlot.

In onze bewerken laboratoria en suites, vindt u de postproductie proces te leren, door te snijden, herschikken, en het verbeteren van beelden, het opnemen en aanvullende dialoog, geluidseffecten, muziek bewerken, evenals visuele effecten en titels toevoegen.

Zodra u het filmmaking proces hebben ervaren door de meerdere projecten aan u toegewezen door het programma, zal het tijd voor u om een ​​bemanning monteren en creëer je eigen 35mm film, van preproductie tot postproductie. Nadat u uw script idee om het leven hebben gebracht en gescreend je film voor je klasgenoten, familie en professionals uit de industrie, dan heb je nog een waardevolle aanwinst voor uw reel - iets dat Hollywood en de rest van de wereld enkel wat je laat zien staat wanneer u voor te bereiden op de filmindustrie in te voeren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
20 maanden
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates