Bachelor of Science in de fysica

Mahidol University International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de fysica

Mahidol University International College

Bachelor of Science in de fysica


Natuurkunde, een van de belangrijkste basiswetenschappen, richt zich voornamelijk op de elementen der materie, hun interactie, energie en toepassingen. Natuurkunde speelt een fundamentele rol, zowel in de wetenschappen en in de wereld van de technologie. De Natuurkunde curriculum biedt studenten de nodige vaardigheden om te gaan met het volledige scala van wetenschappelijke concepten. Een goed begrip van de natuurkunde is niet alleen noodzakelijk voor de wetenschap studenten, maar ook handig voor sociale wetenschappen studenten en iedereen die geïnteresseerd is in het gebied van de menselijke cultuur.

&nbsp


Carrièremogelijkheden


Er is een vraag naar afgestudeerden in de fysica die een bijdrage kunnen leveren aan zowel de nationale ontwikkeling in wetenschap en technologie en de internationale wetenschappelijke vooruitgang. Natuurkunde majors kan werken als onderzoekers of laboranten in industriële O & O-en overheidsinstellingen, met inbegrip van ziekenhuizen en medische faculteiten.Voor veel natuurkunde majors, undergraduate studies zijn slechts een eerste stap tot het nastreven van een geavanceerde graad die zal leiden tot een carrière als een academische, wetenschapper of onderzoeker.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen


Voor regelmatige aanvragers


De aanvrager vult de middelbare school (M.6) certificaat of het equivalent daarvan zoals uitgevaardigd door het Ministerie van Onderwijs, Thailand.
De aanvragers moeten aantonen Engels competentie: een TOEFL score van 79 of hoger, een IELTS (academische band) score van 6,0 of hoger, een SAT1 score van 1650 met Math score van ten minste 580.


De aanvragers zijn verplicht om te zitten voor een schriftelijk tentamen, waaronder Engels (ITP TOEFL en Schrijven), Wiskunde, Algemene Natuurwetenschappen en actualiteiten. Als ze succesvol zijn met het schriftelijk examen, zullen zij worden uitgenodigd voor een gesprek.


Opmerking: De aanvragers wier kennis van het Engels is niet voldoende voor onmiddellijke aanvaarding kan worden geadviseerd om te studeren in de voorbereiding Centrum voor Talen en Wiskunde (PC). Aanvragers die met succes de PC-vereisten komen in aanmerking voor toelating tot de reguliere muic opleiding in de volgende trimester. Muic biedt ook een "Intensief Engels programma" cursus voor studenten die zich voorbereiden op het college Engels toelatingsexamen.

&nbsp


Voor internationale kandidaten


Geïnteresseerde internationale kandidaten kunnen van toepassing zijn 3 keer per jaar door de Toelating sectie. De aanvragers moeten al klaar zijn met hun middelbare school onderwijs of gelijkwaardig is aan de middelbare school zoals uitgevaardigd door het Ministerie van Onderwijs, Thailand.


Als de school certificaat / diploma is niet in het Engels, moet een gecertificeerde Engels vertaling van het stuk worden geregeld en doorgestuurd naar het Ministerie van Onderwijs in Thailand om te zien of het aanvaardbaar is.


Kandidaten die niet Engels als moedertaal moeten een TOEFL score (IBT score van ten minste 79 met een score van ten minste 25 schriftelijk) of IELTS score (6.0 of hoger met het schrijven van 6,0) in te dienen of SAT score (1.650 met een Math score van 580 of hoger).


Zodra kandidaten worden officieel erkend als full-time studenten, zijn ze verplicht om te zitten voor Engels schrijven en Math plaatsing testen om te zien welk niveau zij kunnen zich aanmelden voor.


Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan