Bachelor of science in de grafische communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science in Graphic Communications

chowanart

Met het oog op de toekomst, is Chowan het creëren van een omgeving waar creativiteit en innovatie zal fuseren aan een student die is esthetisch, theoretisch en technisch opgeleid in grafisch ontwerp, interactief ontwerp, print technologie, verpakking ontwerp, en / of in de studio kunst te produceren. Door het combineren van de technologische middelen en faculteit deskundigheid, zal de universiteit haar inspanningen om de creatieve ideeën van studenten, artistieke vermogen, zelfexpressie en professionele vaardigheden als ze studeren video, digitaal ontwerp, print ontwerp, tekening, digitale beeldbewerking, verpakking ontwikkelen vernieuwen, web design, fotografie, schilderen, keramiek, mixed media, enz., op het kruispunt van kunst en technologie. Of het gebruik van "eeuwenoude methoden of door de grenzen van digitale creativiteit," de afdeling zal uniek en vol vertrouwen afgestudeerden met de vaardigheden die de hedendaagse druk technologie, design en kunst vraag produceren.

De William A. Krueger School van Graphic Communications bij Chowan University is een faciliteit van 40.000 vierkante voet, state-of-the-art die curriculum biedt in zowel print en digitale media van grafisch ontwerp tot afwerking. Onze bekroonde faculteit en studenten hebben de Krueger School opgericht als een vaste plant-toekenning winnende leider in de print- en verpakkingsindustrie. De School van Graphic Communications biedt studenten een goed afgeronde en uitgebreide educatieve ervaring in de grafische communicatie, verpakking, en imaging industrie.

De faciliteiten in Green Hall beschikken over een volledig uitgeruste Mac Lab voor kunst studenten met Adobe Creative Suite-software, ruime klaslokalen voor 2D studiowerk, zoals tekenen, schilderen en grafiek studio met apparatuur voor die disciplines, keramiek studio met het gooien van wielen, een oven, en andere werkplekken, twee galeries die tentoonstellingen van studenten en professionele kunstenaars en een houtwerkplaats functie om frames voor artwork voor Studio Art studenten te concentreren in de schilderkunst, keramiek, of de grafiek, en de pre-art therapie spoor te creëren. -Art gerelateerde gebieden, zoals grafisch ontwerp of graduate studies kunnen afgestudeerden worden nagestreefd. De afdeling ondersteunt de campus gemeenschap door bij te dragen aan cultureel bewustzijn door het verstrekken van de blootstelling aan de beeldende kunst.

chowangraph

Als een Communication Arts belangrijk, kunt u uw klas kennis met echte wereld ervaring te verbinden. Onze stages bieden studenten met mogelijkheden om praktische ervaring in de professionele instellingen krijgen. De Chowan University VISION Club en Artisus Club bieden studenten extra educatieve, service, en gemeenschap kansen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Chowan University was founded in 1848. For over 165 years, Chowan has enjoyed a long and distinguished tradition of faith and education in Northeastern NC. Our mission is to provide a caring environm ... Lees meer

Chowan University was founded in 1848. For over 165 years, Chowan has enjoyed a long and distinguished tradition of faith and education in Northeastern NC. Our mission is to provide a caring environment characterized by Christian values. Lees Minder