Bachelor Of Science In De Grafische Vormgeving

Mansfield University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Grafische Vormgeving

Mansfield University

Het Graphic Design programma biedt een creatieve, interdisciplinaire benadering van visueel ontwerp dat visueel ontwerp, kunstgeschiedenis, studio kunst, communicatie en marketing integreert. Studenten leren het ontwerpproces inzetten om visuele communicatieproducten te creëren met behulp van een verscheidenheid aan tools en technologieën.

Daarnaast voeren studenten professionele presentaties van hun ontwerpwerk uit, terwijl ze de effectiviteit van hun eigen werk en het ontwerpwerk van anderen beoordelen. Als onderdeel van de opleidingskenmerken voltooien alle studenten een stage of praktijkervaring als verplicht onderdeel van hun opleiding. Binnen het grafisch ontwerp programma kiezen studenten een van de volgende concentraties: Print Graphics of Motion Graphics.

Grafiekconcentratie afdrukken

De concentratie Print Graphics richt zich op het gebruik van printgereedschappen en -technologieën om visuele berichten te creëren, reproduceren, distribueren en markeren. Studenten krijgen ervaring met tekenen, offset en digitaal printen, fotografie, computer software en hardware, bookbinding en tentoonstellingspraktijken. De concentratie benadrukt de praktische toepassing van deze grafische ontwerphulpmiddelen en technieken voor commerciële doeleinden.

Motion Graphics Concentration

De Motion Graphics concentratie richt zich op het gebruik van time-based motion technologieën om visuele berichten te creëren, reproduceren, distribueren en markeren. Studenten krijgen ervaring met film, video, geluid, aangepaste software programmering, aangepaste hardware prototyping, en interactieve media voor scherm presentatie of site-specifieke installatie. De concentratie benadrukt de praktische toepassing van deze grafische ontwerphulpmiddelen en technieken voor commerciële doeleinden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mansfield, Pennsylvania
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates