Bachelor of Science in de industriële techniek logistiek

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de industriële techniek logistiek

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

De SRH Hochschule Hamm heeft haar focus op logistiek, een snel groeiende industrie met toekomst. Hier ongeveer 15.000 leidinggevenden elk jaar zijn in de vraag. Logistiek bewegen de wereld. Tijdens onze bacheloropleiding logistiek - ook in afstandsonderwijs - zij zijn opgeleid als industrieel ingenieur. Naast het management vaardigheden, onze logistieke programma biedt technische relaties en de nodige IT-vaardigheden.

Korte omschrijving:

De studie Industrial Engineering Logistics bestaat uit drie hoofdcomponenten: Business, Engineering and Information Technology. Logistieke vakken worden gegeven van het eerste semester. Ongeveer 60% van de cursus brengen pure logistieke expertise. Logistiek is een geïntegreerde, procesmatige management concept en management tool. Als een ontluikende industriële ingenieurs logistiek, de studenten leren hoe om te gaan met de methodologische instrumenten voor het ontwerp en de organisatie van materiaal, informatie en financiële stromen in de mondiale economie.

Vreemde talen:

Goede kennis van het Engels is sterk aanbevolen

Verplichte Training:

Het examenreglement schrijft in het zesde Semester schrijven van de bachelorscriptie en de zakelijke project eerder in één handeling. Voor de start van de studie een stage niet is vereist voor toelating.

Baseline:

Zomer en winter semester

Toewijzing van studieplaatsen:

Bij het invullen van de vereiste voor een adoptie studie wordt gegeven. Een selectie van een NC is er niet. Op sommige momenten ontrouwe professioneel gekwalificeerd een geschiktheid interview aan het College is vereist

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
630 EUR
Maandelijkse bijdrage. En een eenmalige inschrijvingsgeld van 250 €
Locations
Duitsland - Hamm, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates