Bachelor of science in de industriƫle vormgeving

Mapúa Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de industriële vormgeving

Mapúa Institute of Technology

Dit programma is ontworpen om een ​​multi-disciplinaire ontwerp professional voor de creatieve industrie te ontwikkelen. Het bereidt studenten voor op een breed scala aan design services, zoals: consumenten product, verpakking, meubels, ambacht, milieu, vervoer, tentoonstellingen, grafische en visuele communicatie. Training strategieën combineren zowel theoretische en praktische aspecten van ontwikkeling van het ontwerp, gebruik makend van innovatieve en technologisch relevante instructies over algemene en gespecialiseerde ontwerpen cursussen.

Afgestudeerden van dit programma kan ondernemer te worden of kan professioneel beoefenen in een van de bovengenoemde reeks van ontwerpen.

Doelstellingen

  • Om afgestudeerden met analytisch vermogen en methodologieën ontwikkelen om producten en diensten die innoverend, gebruiksvriendelijk, veilig, esthetisch passende, cultureel aanvaardbaar, ecologisch en maatschappelijk gunstig voor de behoeften van de samenleving van dienst zijn ontwerpen, consumenten, fabrikanten en het milieu.
  • Om afgestudeerden met creatieve visualisatie en presentatie vaardigheden en technieken in diverse vormen van ICT-media voor design concept presentaties, opstellen van technische tekeningen en modellen.
  • Om het ontwerp beoefenaars die de hoogste ethische normen van het beroep te bevorderen ontwikkelen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Filipijnen - Manilla, National Capital Region
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan