Bachelor of science in de industriële vormgeving

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma is ontworpen om een ​​multi-disciplinaire ontwerp professional voor de creatieve industrie te ontwikkelen. Het bereidt studenten voor op een breed scala aan design services, zoals: consumenten product, verpakking, meubels, ambacht, milieu, vervoer, tentoonstellingen, grafische en visuele communicatie. Training strategieën combineren zowel theoretische en praktische aspecten van ontwikkeling van het ontwerp, gebruik makend van innovatieve en technologisch relevante instructies over algemene en gespecialiseerde ontwerpen cursussen.

Afgestudeerden van dit programma kan ondernemer te worden of kan professioneel beoefenen in een van de bovengenoemde reeks van ontwerpen.

Doelstellingen

  • Om afgestudeerden met analytisch vermogen en methodologieën ontwikkelen om producten en diensten die innoverend, gebruiksvriendelijk, veilig, esthetisch passende, cultureel aanvaardbaar, ecologisch en maatschappelijk gunstig voor de behoeften van de samenleving van dienst zijn ontwerpen, consumenten, fabrikanten en het milieu.
  • Om afgestudeerden met creatieve visualisatie en presentatie vaardigheden en technieken in diverse vormen van ICT-media voor design concept presentaties, opstellen van technische tekeningen en modellen.
  • Om het ontwerp beoefenaars die de hoogste ethische normen van het beroep te bevorderen ontwikkelen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines.

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines. Lees Minder