Bachelor of Science in de informatica en game design

DigiPen - Institute of Technology Singapore

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de informatica en game design

DigiPen - Institute of Technology Singapore

De Bachelor of Science in Computer Science en Game Design combineert cursussen in computer science, waaronder het schrijven van computerprogramma's in de belangrijkste talen zoals C en C ++, met een solide basis in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, en de fundamenten van de kunst. Dit programma blootstelt studenten om een ​​scala aan tools en processen die worden gebruikt door professionele ontwerpers, inclusief eigen scripttalen, niveau en de map editors, databases en ontwerpdocumenten. Studenten in de BS. in Computer Science en Game Design programma-ontwerp, prototype, en herhalen hun projecten in een samenwerkingsverband, deadline-driven omgeving, hen te helpen bij de communicatie en team vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een real-world studio omgeving te ontwikkelen.

Het gebied van digitale entertainment is gegroeid uit het gebruik van kleine teams van slechts een handvol ontwikkelaars voor een hele spel om met behulp van grote teams van honderd of meer op een enkele titel. Deze grote toename van de omvang van de teams, reikwijdte, en investeringen in digitaal entertainment titels heeft natuurlijk geleid tot meer en meer specialisatie in de rol van de ingenieur, kunstenaar en designer. Ondanks deze toegenomen specialisatie in het algemeen, is de digitale entertainment industrie ook gezien een groeiende vraag naar een hybride engineer / designer: iemand die heeft sterke programmering en wiskunde vaardigheden, gecombineerd met formele opleiding in game design. Dit type van de ontwikkelaar is de brug tussen de technische en creatieve kanten van game-ontwikkeling, in staat om te werken als een ingenieur of ontwerper als dat nodig is. Deze opleiding bereidt afgestudeerden voor juist dit "technisch ontwerper" rol.

Afgestudeerden van dit programma getraind om computerprogramma's kern zoals C en C ++, alsmede de scripttalen gebruikt door alle ontwerpers schrijven. Afgestudeerden van dit programma zal goed thuis zijn in de programmering spel logica, user interfaces, kunstmatige intelligentie, databases en design tools. Afgestudeerden zullen ook goed thuis zijn in de game design theorie voor digitale en niet-digitale games, level design, ontwerp van het systeem, en het gedrag van het ontwerp, met hun sterke basis in het programmeren en wiskunde in het algemeen waardoor ze sterk systeem en gedrag ontwerpers. Afgestudeerden zullen uitgebreide ervaring testen hebben, iteratie, en polijsten van zowel digitale als niet-digitale ontwerpen, door de voltooiing van de vele individuele projecten en meerdere teamspel projecten.

Afgestudeerden van deze opleiding zullen bereid zijn om de video game-industrie in te voeren als entry-level software engineers en game-ontwerpers. Mogelijke entry-level positie titels zijn software engineer, software ontwikkelaar, software development engineer, software development engineer in de test, software analist, computer programmeur, gameplay programmeur, kunstmatige intelligentie programmeur, user interface programmeur, gereedschappen programmeur, spel scripter, technisch ontwerper, systeem ontwerper, level designer, inhoud ontwerper, ontmoeting ontwerper en game designer. Na vele jaren in de industrie, kunnen afgestudeerden titels als lead engineer, lead designer, technisch directeur, creatief directeur en directeur verkrijgen. Deze opleiding omvat ook secundaire training die direct kunnen bijdragen aan een afgestudeerde verkrijgen van posities met titels als producer, programma manager, manager technisch programma, en technisch schrijver.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan