Bachelor of Science in de informatica en software engineering

University Of Washington Bothell

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de informatica en software engineering

University Of Washington Bothell

Bachelor of Science in Computer Science en Software Engineering

De Bachelor of Science in Computer Science en Software Engineering (BSCSSE) curriculum benadrukt computer programmeren en mensgerichte software ontwikkelingsprocessen. De BSCSSE degree programma biedt een multidisciplinaire aanpak die studenten in staat stelt om een ​​breed scala van competenties die nodig zijn voor succes in de dynamische en gevarieerde gebied van software-applicaties te ontwikkelen. Deze omvatten analyse en probleemoplossende technieken; communicatie en business management vaardigheden; diepgaand begrip van de software ontwerp en ontwikkeling proces; en een solide technische basis om studenten te blijven zoeken naar nieuwe en complexe technieken te leren. Studenten verwerven essentiële kennis in object georiënteerd programmeren, datastructuren, de analyse van algoritmen, software engineering, management principes, hardware architectuur en besturingssystemen.

De opleiding is bedoeld voor studenten die specifieke voorwaarde cursussen hebben afgerond. CSS cursussen biedt een breed scala van onderwerpen uit de theorie van de informatica de toepassing van beide toonaangevende en volwassen technologieën. Voor degenen die al werkzaam zijn in software-applicaties, biedt het programma een versterking en verfijning van de technische programmering, schriftelijke en mondelinge communicatie, project management en software design vaardigheden. Voor degenen die overwegen beroepen in de programmering, CSS biedt een sterke basis en praktische ervaring voor een loopbaan in verband met internet en intranet applicaties ontwerp en ontwikkeling, systemen analyse, object-georiënteerd programmeren, multi-media, marketing software, software testen en kwaliteitszorg, project management of database-ontwerp en administratie.

Cursus Informatie

Op basis van de fundamentele disciplines van Computer Science en Software Engineering, de Computing & Software Systems-programma's curricula focus op de bij het ontwerp, de ontwikkeling en implementatie van software processen. Onze innovatieve cursussen zijn ontworpen door de faculteit en task forces die direct putten industrie ingang.

Het menu aan de linkerkant bevat links naar wanneer onze cursussen worden aangeboden, beschrijvingen van elke cursus, en informatie over opleidingen passen bij elkaar en passen in onze graden.

Onze CSS adviseur is klaar om u te helpen bij het plannen van uw aanvraag of huidige cursussen voor de Bachelor of Science in de CSS of voor de Bachelor of Arts in Applied Computing. Studenten worden aangemoedigd om in te checken met hun adviseur ooit een kwart voor hun vooruitgang en natuurlijk planning controleren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Bothell, Washington
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates