Read the Official Description

Bachelor of Science in Computer Science


Het College of Science & Mathematics zal bevorderen, ondersteunen en belonen van excellentie in het onderwijs; het verbeteren van werving en behoud; het verbeteren van dienstverlening aan de gemeenschap; verbetering van het beheer van subsidies; sterke facultaire onderzoeksprogramma's te bevorderen; en het bevorderen van excellentie te hoog niveau van bekwaamheid van studenten te bevorderen.


Het College of Science en Wiskunde is toegewijd aan het helpen van studenten blinken uit academisch en het bereiken van productieve carrière door programma's in academici, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap. Het college biedt graden in de biologie, chemie, Informatica, Mariene Biologie, Wiskunde, Natuurkunde en Process Technology. Kansen leidt tot graden in engineering en geneeskunde aan de aangesloten universiteiten vergroten onze graad aanbod. College faculteit zijn toegewijd aan levenslang leren en wetenschappelijk onderzoek, academische en pedagogische vooruitgang, en hulpverlening aan de lokale gemeenschap door middel van service en betere kansen.

Paradigma


De bachelor in de informatica opleiding is bedoeld voor studenten die van plan over het starten van een professionele carrière in de informatica direct na afstuderen of voor studenten die van plan zijn om graduate studies voort te zetten. Het programma biedt een sterke professionele basis in de informatica, wiskunde en wetenschap, en omvat keuzevakken die kunnen worden gekozen om de blootstelling aan een toepassingsgebied in de wetenschap of computer informatie systemen. Het is geschikt voor studenten die werk zoeken in de computer-industrie en voor studenten op zoek naar een goed begrip van hoe computers en hun toepassingen ontwikkelen.

Program taught in:
Engels

See 14 more programs offered by University of the Virgin Islands »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline