Bachelor of Science in de informatica

International Black Sea University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de informatica

International Black Sea University

Over het programma

Bent u geïnteresseerd in de programmering? Wilt u om software te ontwikkelen voor de verschillende gebieden? Hou je van werken in een team? Dan moet je meer informatie wilt over een Bachelor of Science programma in de informatica (BSI).

De term "informatica" is de studie en de praktijk van de opslag, het vinden, creëren, bewerken en delen van informatie. Informatica is de wetenschap van de computer informatiesystemen. Als academisch gebied het gaat om de praktijk van de verwerking van informatie, en de engineering van informatiesystemen. Overal Software kan worden gevonden, hetzij in de wasmachine, de tv. Om deze uitdaging aan zijn complexe software systemen en mensen die deze behoeften (ontwikkelaars) kunnen ontwikkelen. Software oplossingen zijn betrouwbaar, snel en eenvoudig te bedienen zijn.

Loopbaanperspectieven

De industrie is altijd op zoek naar bekwame mensen uit de informatica. Het toenemende gebruik van informatiesystemen vergroot de behoefte aan goed opgeleide vakmensen. In de toekomst zal de vraag toenemen informatici. Of het nu in onderzoek, ontwikkeling, consulting, in een bedrijf of zelfstandige, zijn er talloze carrièremogelijkheden voor informatici in verschillende domeinen: software-ontwikkeling, systeembeheer en data management, onderzoek en onderwijs en Advies en ondersteuning.

Programma beschrijving

In de bacheloropleiding in de informatica, zult u de programmering, software ontwikkeling, ontwikkeling van mobiele toepassingen, algoritmen en complexiteit, en de theorie, wetenschap en wiskunde te leren. In het bijzonder, leer je over Java, C ++, angularjs, Scala en MATLAB. Uw wil de cursussen in datastructuren en analyse, computersystemen en architectuur, computer netwerken en communicatie, beeldverwerking, en nog veel meer hebben.

Door je cursussen leert u hoe u:

  • Solliciteer belangrijkste uitgangspunten voor het ontwerp, de ontwikkeling en verificatie van veilige, high-performance, en betrouwbare computersystemen
  • Analyseren, ontwerpen, ontwikkelen veilige technische oplossingen voor computersystemen en netwerkinfrastructuur
  • Plannen, ontwerpen en optimaliseren van software applicaties, data en systemen
  • Analyseren, vergelijken en contrast algoritmen, programmeertalen, compilers en besturingssystemen te selecteren of oplossingen voor problemen te ontwikkelen
  • Identificeren en te reageren op opkomende technologie, modellen, methoden, systemen, sociale netwerken, gaming, modellering en simulatie.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,940 USD
Getoond jaarlijkse vergoeding
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Usually takes around 2 months
Locations
Georgiƫ - Tbilisi, Tbilisi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Usually takes around 2 months
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Georgiƫ - Tbilisi, Tbilisi
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Usually takes around 2 months
Einddatum Vraag informatie aan