Bachelor of Science in de informatica

Mahidol University International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de informatica

Mahidol University International College

Bachelor of Science in Computer Science


Informatica bestaat uit een breed scala van computing gebieden, van theoretische grondslagen tot state-of-the-art technologie-ontwikkeling in grootschalige systemen en netwerken, intelligente systemen, mobiele en internet programmering en meer. Studenten hoofdvak in Computer Science ontvangen stevige basis in de programmering, algoritme analyse en ontwerp, systeemontwikkeling, informatiemanagement en computerbeveiliging.De Computer Science Major biedt studenten de mogelijkheid om veel gebieden van belang te verkennen op het gebied van theorie, software en hardware, die microprocessors en computer architectuur, computer graphics, database systemen, gedistribueerde systemen, computernetwerken, numerieke analyse, besturingssystemen, programmeertalen omvat , software engineering, kunstmatige intelligentie, met inbegrip van data warehousing en mijnbouw, en informatie technologie management.

&nbsp


Carrièremogelijkheden


Carrièremogelijkheden voor Informatica majors behoren werken voor universiteiten, industrieel onderzoek en ontwikkeling laboratoria, kleine en grote software-en computer service bedrijven en andere organisaties, zoals bedrijven, overheidsinstellingen, financiële instellingen en gezondheidszorg bedrijven die mensen nodig hebben met expertise in web ontwikkeling, interface design, veiligheid en mobile computing.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen


Voor regelmatige aanvragers


De aanvrager vult de middelbare school (M.6) certificaat of het equivalent daarvan zoals uitgevaardigd door het Ministerie van Onderwijs, Thailand.
De aanvragers moeten aantonen Engels competentie: een TOEFL score van 79 of hoger, een IELTS (academische band) score van 6.0 of hoger, een SAT1 score van 1650 met Math score van ten minste 580.


De aanvragers zijn verplicht om te zitten voor een schriftelijk tentamen, waaronder Engels (ITP TOEFL en Schrijven), Wiskunde, Algemene Natuurwetenschappen en actualiteiten. Als ze succesvol zijn met het schriftelijk examen, zullen zij worden uitgenodigd voor een gesprek.


Opmerking: De aanvragers wier kennis van het Engels is niet voldoende voor onmiddellijke aanvaarding kan worden geadviseerd om te studeren in de voorbereiding Centrum voor Talen en Wiskunde (PC). Aanvragers die met succes de PC-vereisten komen in aanmerking voor toelating tot de reguliere muic opleiding in de volgende trimester. Muic biedt ook een "Intensief Engels programma" cursus voor studenten die zich voorbereiden op het college Engels toelatingsexamen.

&nbsp


Voor internationale kandidaten


Geïnteresseerde internationale kandidaten kunnen van toepassing zijn 3 keer per jaar door de Toelating sectie. De aanvragers moeten al klaar zijn met hun middelbare school onderwijs of gelijkwaardig is aan de middelbare school zoals uitgevaardigd door het Ministerie van Onderwijs, Thailand.


Als de school certificaat / diploma is niet in het Engels, moet een gecertificeerde Engels vertaling van het stuk worden geregeld en doorgestuurd naar het Ministerie van Onderwijs in Thailand om te zien of het aanvaardbaar is.


Kandidaten die niet Engels als moedertaal moeten een TOEFL score (IBT score van ten minste 79 met een score van ten minste 25 schriftelijk) of IELTS score (6.0 of hoger met het schrijven van 6,0) in te dienen of SAT score (1.650 met een Math score van 580 of hoger).


Zodra kandidaten worden officieel erkend als full-time studenten, zijn ze verplicht om te zitten voor Engels schrijven en Math plaatsing testen om te zien welk niveau zij kunnen zich aanmelden voor.


Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan