Bachelor of science in de informatica

East Tennessee State University - Bachelor Programs

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de informatica

East Tennessee State University - Bachelor Programs

Bachelor of Science in de Informatica

De ETSU Laan van undergraduate programma biedt drie concentraties:

 • computer science
 • Informatiesystemen
 • Het

De concentraties hebben een kern van de informatica cursussen die studenten een sterke achtergrond in de programmering, ontwerp, computer organisatie, database management, netwerken en software engineering.

Zij benadrukken de praktische vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een carrière in de informatica, met inbegrip van technische vaardigheden, schriftelijke en mondelinge communicatie, project management, en teamwork.

Afgestudeerden werken in de hele regio en de natie, tegen zeer concurrerende salarissen en in een breed scala van industrieën. Bovendien zijn veel van onze afgestudeerden gaan naar verdere studies, met inbegrip van masteropleidingen van de afdeling.

Alle undergraduate concentraties zijn geaccrediteerd door de Computing Accreditatie Commissie (CAC) van ABET, een accreditatie-instantie erkend door de Raad voor het Hoger Onderwijs Accreditatie (CASA).

Ongeacht de concentratie, Computing majors ontvangen een sterke vrije kunsten achtergrond naast hun belangrijke werk natuurlijk.

Undergraduate Computer Science Concentratie

De Computer Science (CS) concentratie vult de Computing kerncurriculum met cursussen in object-georiënteerd programmeren en ontwerpen, computerarchitectuur en besturingssystemen. De concentratie vereist ook 17 uren wiskunde, waaronder een cursus wiskunde binnen de afdeling (CSCI 1900), en de calculus juiste volgorde van de wiskunde majors. Deze concentratie is bedoeld voor studenten die wensen om hun kennis toe te passen in een wetenschappelijke, technische of wiskundige omgeving, of voor degenen die afstuderen werk te plannen in de informatica of toegepaste computationele wiskunde.

Undergraduate Information Systems Concentratie

De Information Systems (IS) concentratie vult de Computing kerncurriculum met cursussen in enterprise informatiesystemen en bedrijfsprocessen. De concentratie vereist ook een nadruk in het management of accountancy. Deze concentratie is bedoeld voor studenten die willen hun kennis in business software-ontwikkeling toe te passen, zakelijke informatie systemen of informatie technologie werken, business process management, en voor degenen die afstuderen werk te plannen in bepaalde gebieden van het management of informatiesystemen.

Undergraduate Information Technology Concentratie

 • Elke afgestudeerde goede mondelinge communicatieve vaardigheden.
 • Elke afgestudeerde goede schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Iedere afgestudeerde zal de mogelijkheid hebben om te presteren als een integraal onderdeel van een team.

2.Elke afgestudeerde zal de mogelijkheid hebben om goed te presteren als een onderdeel van de samenleving.

 • Iedere afgestudeerde zal het vermogen om te herkennen, te bespreken en vragen over een breed scala aan sociale, ethische, juridische, globale en professionele zaken in de computerbranche beantwoorden.
 • Elke afgestudeerde zal worden voorbereid met de vaardigheden die nodig zijn om een ​​leven lang lerenden.

3.Elk afgestudeerde basiskennis van de computer fundamentals bezitten.

 • Elke afgestudeerde zal begrijpen en toe te passen database management systemen.
 • Elke afgestudeerde begrijpt computernetwerken en netwerken.

4.Elke afgestudeerde probleemoplossende vaardigheden.

 • Elke afgestudeerde kennis van de theorie en de toepassing van discrete wiskunde hebben.
 • Elke afgestudeerde, krijgt een eindgebruiker probleemstelling, zal de mogelijkheid om volledig en nauwkeurig te identificeren aan de eisen, aanpak en middelen nodig zijn om een ​​oplossing te implementeren hebben.

5.Elke afgestudeerde de mogelijkheid om computer-based oplossingen te creëren bezitten.

 • Iedere afgestudeerde zal de levenscyclus van de software te begrijpen.
 • Elke afgestudeerde zult begrijpen hoe beveiligingsproblemen invloed zijn of haar oplossingen.
 • Iedere afgestudeerde zal de mogelijkheid om klassieke en huidige instrumenten te gebruiken om een ​​oplossing voor een bepaald probleem te kunnen uitvoeren. Dit omvat kennis van twee programmeertalen en beheersing van ten minste een.

Informatica-specifieke resultaten

1.Elke afgestudeerde van het Computer Science Concentratie zal de mogelijkheid om zijn of haar kennis van de theoretische basis van berekening, computerarchitectuur en systeemsoftware in het ontwerp van systemen en applicaties toe te passen.

2.Elke afgestudeerde van het Computer Science Concentratie zal de mogelijkheid hebben om software te ontwikkelen met behulp van gevestigde principes en technieken voor systemen analyse, ontwerp en implementatie hebben.

Information Systems-specifieke resultaten

1.Elke afgestudeerde van de Information Systems Concentratie zal de mogelijkheid om bedrijfsinformatiesysteem oplossingen te ontwikkelen, configureren en onderhouden hebben.

 • Iedere afgestudeerde zal de mogelijkheid om een ​​informatie systeem te configureren om te voldoen aan de hedendaagse zakelijke structuren en processen.
 • Iedere afgestudeerde zal de mogelijkheid binnen een informatie-systemen kader te ontwikkelen en onderhouden toepassingen.

2.Elke afgestudeerde van de Information Systems Concentratie zal het vermogen om te analyseren en IT-middelen en technieken toe te passen binnen een bepaalde professionele omgeving.

 • Iedere afgestudeerde zal de mogelijkheid binnen een zakelijke omgeving te analyseren en presenteren van de stroom van informatie in strategische en operationele informatie systemen.
 • Iedere afgestudeerde zal de mogelijkheid om IT-middelen toe te passen binnen de bedrijfsprocessen in zijn of haar gekozen nadruk gebied.

Information Technology-specifieke resultaten

1.Elke afgestudeerde van de Information Technology Concentratie zal het vermogen om te plannen en uit te voeren webapplicaties die voldoen aan industriële standaarden met de huidige tools en technologieën.

 • Iedere afgestudeerde zal het vermogen om te ontwerpen, implementeren en beheren van een beveiligde server-side webapplicatie met brede user interface mogelijkheden.
 • Iedere afgestudeerde zal het vermogen om te plannen en maken van succesvolle webapplicaties congruent met de behoeften van de doelgroep en de doelstellingen van de opdrachtgever.

2.Elke afgestudeerde van de Information Technology Concentratie zal het vermogen om te ontwerpen, implementeren en beheren van heterogene netwerken, clients en servers met behulp van bestaande instrumenten, nutsbedrijven en scripting talen die voldoen aan industriële protocollen en veiligheidsnormen hebben.

3.Elk afgestudeerde van de Information Technology Concentratie zal de mogelijkheid om computer interactie tussen mens en (HCI) technieken integreren om applicaties met een gedegen kennis van de kritieke rol van HCI in de software engineering te hebben.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Johnson City, Tennessee
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates