Bachelor Of Science In De Journalistiek - Strategische Communicatie

West Virginia University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Journalistiek - Strategische Communicatie

West Virginia University

De Strategische Communicatie belangrijkste leert studenten hoe te ontwikkelen en produceren van overtuigend en educatieve boodschappen en geïntegreerde communicatie campagnes die zowel public relations en reclame tactiek toepassen. Studenten in deze belangrijke Selecteer een gebied van de nadruk (AOE) in beide adverteren of Public Relations om hun geïntegreerde strategische communicatie cursussen aanvullen.

Studenten bouwen vaardigheden in het schrijven, onderzoek, grafisch ontwerp, event planning, direct marketing, media planning en campagne ontwikkeling en beheer. Studenten plannen en promotionele en educatieve campagnes en materialen voor de daadwerkelijke klanten, die non-profitorganisaties, bedrijven en speciale projecten, het verkrijgen van real-world ervaring die kan leiden tot een carrière in de reclame en public relations bureaus, bedrijven, non-profitorganisaties, overheid, onderwijs onder te produceren, entertainment, sport, gezondheidszorg en andere terreinen publieke sector.

Het College heeft een actieve-faculteit geadviseerd en student-run geïntegreerde communicatiebureau, Martin-Hall Agency, en een actieve, bekroonde Public Relations Student Society of America hoofdstuk. Deze organisaties bieden studenten professionele mogelijkheden om te netwerken en de toepassing van reclame en public relations kennis in de campagne ervaring. Leden deelnemen aan de nationale Amerikaanse Advertising Federation Concurrentie en nationale Bateman campagne concurrentie, onder anderen.

Als een strategische communicator, kunt u er een ...

  • Social Media Strateeg
  • Non-profit Advocate
  • Merk Champion
  • Community Relations Director
  • Digital Marketing Manager
  • Directeur van Audience Engagement

Reclame AOE

Studenten die de Reclame AOE binnen de Strategische Communicatie grote selecteer het verkrijgen van een solide basis in de creatieve copywriting en design, media planning, publiek inzichten en analyses, en campagnes. Aanvullende cursussen in interactieve marketing, strategische social media, en account management zijn beschikbaar om te ronden individuele belangen van studenten. Ze gaan aan de slag bij reclame- en marketingbureaus, in de media reclame voor de verkoop, binnen corporate communicatie kantoren, zoals media planners, of als consultants en ondernemers. De reclame-curriculum biedt een solide basis voor de wet of andere gespecialiseerde graduate programma's.

Public Relations AOE

Studenten die de Public Relations AOE selecteren binnen de Strategische Communicatie grote take cursussen in strategische schrijven en sociale media, media design, publiek onderzoek en analyse, en campagnes. Andere cursussen die van toepassing zijn op de belangrijkste omvatten web development, fondsenwerving en fundering management, geïntegreerde marketing communicatie voor sport en bloggen en interactieve journalistiek. Leerlingen gaan aan de slag bij communicatiebureaus, bij de overheid, zorginstellingen, non-profitorganisaties, corporate communicatie, en de politiek. Die studenten die willen gaan naar graduate school hebben een solide basis in het schrijven, onderzoek, analyse en communicatie.

Strategic Communications Major Eisen

Strategic Communications majors verdienen een Bachelor of Science in de journalistiek (BSJ), Strategic Communications graad na succesvolle afronding van het programma.

  • Afgestudeerde, moeten alle College van Media majors een minimum van 128 credit-uren te voltooien.
  • Naast het vereiste college van Media kern, moeten de studenten Strategic Communications kern cursussen en specifiek voor adverteren of Public Relations minstens drie aanvullende cursussen te nemen. Studenten moeten ook bepaalde cursussen buiten het college, vul een klein en voldoen aan de Universiteit van de Algemene Onderwijs Curriculum (GEC) eisen.
  • Tot slot, het college accreditatie richtlijnen vereisen dat studenten een minimum van 72 krediet uur buiten het college. Typisch, studenten aan deze eis door de GEC, kleine en andere niet-College cursussen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Montgomery, West Virginia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Morgantown, West Virginia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan