Bachelor of science in de luchtverkeersleiding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het begeleiden van vliegtuigen tijdens het opstijgen en de landing, het adviseren van de piloten door middel van veilige doorgangen, de bescherming van het leven van de passagiers, zodat er geen vlucht scheduling vertraging - dat is een dag in het leven van een luchtverkeersleider.

Door middel van hands-on leren met onze ultramoderne radar en toren simulatie faciliteiten, onze Bachelor of Science in Air Traffic Control programma bereidt je voor op de lonende carrière van het toezicht op de hemel.

Wat zal ik leren?

Het programma is ontworpen om de internationale normen van het onderwijs luchtvaart overeenkomen met het doel de productie van hoog gekwalificeerde afgestudeerden die voldoen aan de eisen van de luchtverkeersleiding industrie.

Het curriculum bestaat uit effectief management en leiderschap luchtvaart training samen met lezingen in de fundamenten van het bedrijfsleven. Omdat Engels is de voertaal voor de luchtvaart communicatie, zullen de studenten een intensieve taaltraining Engels met de nadruk op geïnternationaliseerde luchtvaart woordkeus te ondergaan.

Door middel van intensieve opleiding in zelfdiscipline en gestandaardiseerde procedures, zal u bereid zijn om accurate beslissingen te nemen binnen een zeer beperkte tijdspanne. De cursussen worden gegeven door onze zeer ervaren luchtverkeersleiding specialisten en worden gehost in onze state-of-the-art verkeerstoren simulatie kamer. Tal van excursies naar de luchthavens en de luchtvaart instituten zal worden geregeld voor u, zodat u kunt bestuderen en observeren real-world luchtverkeersbeheersoperaties.

In het laatste jaar van het programma, zal u gevraagd worden om stage bij verschillende luchthavens en de luchtvaart centra voor het verwerven van cruciale hands-on ervaring bij te wonen. Voltooiing van het programma betekent dat je moet bereid zijn om de officiële licentie-examen te worden gecertificeerd commandant van de lucht af te ronden.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Na het voltooien van de nationale licentie-examen, zult gij zijn gekwalificeerd voor de volgende soorten loopbanen:

Carrière

 • Air traffic control-specialist / officer
 • Operations support officer gestationeerd op-luchthaven gevestigde bedrijven
 • Ambtenaar bij het ministerie van Transport en Communicatie
 • Bestuurder of ambtenaar in de luchtvaartmaatschappijen bedrijven
 • Operations Officer in luchtvaartmaatschappijen
 • Luchtvaartmaatschappij Traffic Control Officer gestationeerd op booreilanden en offshore-boor bedrijven in de zee
 • Exploitanten of eigenaars van particuliere luchtvaart bedrijven
 • Nader onderzoek ter plaatse of in het buitenland

Accreditatie

Deze graad is onder toezicht van de Raad Professional, Department of Civil Aviation, en het Bureau van de Commissie Onderwijs Higher.

Voordat u een aanvraag

 • Aanvragers moeten met succes hebben afgerond middelbare school (M.6) of vergelijkbare opleiding - met als hoofdvak in de wetenschap en wiskunde.
 • Aanvragers moeten in staat zijn om goede geestelijke en lichamelijke gezondheid te demonstreren.
 • Aanvragers moeten voldoende vaardigheid in het Engels taal.
 • Aanvragers moeten van goede morele karakter en psychologische capaciteit, en er geen besmettelijke ziekten.

Aanvragers moeten doorsturen naar ons, de volgende documenten:

 • Ingevulde aanvraagformulier en vergoedingen.
 • Gewaarmerkt afschrift officiële transcript of records.
 • Gewaarmerkt afschrift van de Nationale identiteitskaart of paspoort.
 • Twee (2) kort geleden heeft 2 × 2 inch foto's.
 • Gewaarmerkt afschrift van naamswijziging certificaat (indien van toepassing).
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The Colleg ... Lees meer

St. Theresa International College was established in 2001 as an international college of higher education, accredited by the Commission of Higher Education, Ministry of Education, Thailand. The College has a long-term objective and commitment to continually develop the quality of its degree programs through international collaborations while producing valuable graduates for multi-national professions. Lees Minder