Bachelor Of Science In De Machinebouw

Kaunas University of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Machinebouw

Kaunas University of Technology

Machinebouw is een van de breedste en oudste technische disciplines en biedt daarom enkele van de sterkste interdisciplinaire mogelijkheden in het ingenieursberoep. Het programma omvat analyse van verschillende materialen en technologieën die worden gebruikt in de industrie, basisprincipes van machineconcept en productontwikkeling.

De competenties, capaciteiten en vaardigheden om apparatuur, componenten en systemen van mechanische aard te ontwikkelen met moderne CAD / CAE-systemen zijn van bijzonder belang voor een toekomstige carrière. Het programma heeft een Twin programma optie onder het ECIU consortium.

Twee semesters van alternatieven (semesters van vrije keuze) zijn opgenomen in het programma. Afhankelijk van persoonlijke behoeften en interesses, kunnen de studenten selecteren:
- verdieping van studies op het gebied van werktuigbouw;
- Ontwikkeling van competenties in praktische engineeringactiviteiten door semester- of semesterplaatsing bij ingenieursbureaus ("Extended Practice" -model);
- Internationaal semester bij Europese universiteiten.

Tweeledig programma met vooraanstaande Europese universiteiten

De graad wordt uitgevoerd als een tweeledig programma samen met toonaangevende Europese universiteiten onder de ECIU (www.eciu.org). Mobiele studenten ontvangen ECIU-certificaten.

2 semesters volgens persoonlijke behoeften

Studenten kunnen kiezen uit 2 semesters op basis van persoonlijke behoeften: om theoretische kennis te verdiepen, om praktische ervaring op te doen bij het bedrijf, of om te profiteren van academische mobiliteit.

Design-software van wereldklasse

SolidWorks CSWA (Certified SOLIDWORKS Associate) kwalificatietest en certificaat samen met het studieprogramma.

Vakken

 • Materialen - sterkte, stijfheid, stabiliteit
 • Uitrusting - ontwerp, werking, dynamiek, bevoegdheden
 • Producten - ontwikkeling, esthetiek, efficiëntie
 • Metingen - systeem, methoden, principes

Getuigenissen

dr. Saulius Dereškevičius , UAB "Čeli APS", hoofd van de software- en procesinstallatie

Ons bedrijf is een geautoriseerde vertegenwoordiger van het bedrijf Autodesk in Litouwen. Het belangrijkste werkterrein - oplossingen voor mechanische ontwerpsoftware en de installatie ervan in Litouwse bedrijven. Het bedrijf is ook lid van het Autodesk-softwareverbeteringsnetwerk (ADN).

Gražvydas Kazokaitis, die is afgestudeerd aan het studieprogramma Mechanical Engineering, werkt bij het bedrijf als een software-engineer. Zijn werk omvat studies van het ontwerpproces van het product van de klant, het leveren van oplossingen voor de optimalisatie ervan en het maken van de softwareproductenlijn, die de aangeboden oplossingen implementeert. Ook maakt hij trainingsprogramma's, die worden gebruikt om klanten voor hun werk te trainen, rekening houdend met individuele details en een aangeboden aanbod. Gražvydas werkt ook aan het proces van ontwikkeling en productie van de producten, gemaakt en geproduceerd door het bedrijf, en is verantwoordelijk voor het testen.

De competenties van Gražvydas, dat wil zeggen zijn vermogen om hedendaagse programma's toe te passen voor ontwerp en modellering van apparatuur, diepgaande kennis van productietechnologieën, inzicht in de voorbereiding en normen van technische documentatie, duiden op een kwalitatief hoogwaardige implementatie van het studieprogramma Mechanical Engineering.

Toegangsvereisten

 • High school certificaat (gelegaliseerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, in het Engels vertaald en notaris gecontroleerd).

 • Maximaal 3 jaar na de middelbare school afstuderen in aanmerking komt (anders extra toelatingsexamens worden georganiseerd door KTU).

 • Minimumgemiddelde cijfer (CGPA)> 60% voor elk item.

 • Entree score mag niet lager zijn dan 2 zijn.

 • 0.4 Ingangstest voor wiskunde (online)
 • 0.4 Natuurkunde
 • 0.2 Engels (IELTS≥5.5 / TOEFL iBT≥75 / CEFR≥B2)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Kaunas University of Technology

Laatst bijgewerkt op December 31, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
-
Locations
Litouwen - Kaunas, Kaunas
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Litouwen - Kaunas, Kaunas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price Litouwse en EU-burgers: gratis / Niet-EU-burgers: 2800 EUR / jaar
Videos

Bachelor's programme: Mechanical Engineering