Bachelor of science in de machinebouw

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het is ten zeerste aan te bevelen dat alle nieuwkomers engineering studenten vanaf de herfst van 2017 laptopcomputers kopen. Specificaties van de laptopcomputer zijn op: http://www.atu.edu/engineering/specifications.php.

Werktuigbouwkunde is het beroep dat machines ontwikkelt, ontwikkelt en produceert die macht produceren, overdragen of gebruiken. Mechanische ingenieurs zijn betrokken bij het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van vrijwel elk product dat men zich kan voorstellen. Het aanbod van baan mogelijkheden voor mechanische ingenieurs, zowel in locatie als in functie, is onbeperkt. Het mechanische programma van Arkansas Tech is ontworpen om zijn studenten een stevige grondslag te geven in de ontwerpen van machinesontwerp en thermische systemen en om te voldoen aan de behoeften van de ingenieursmankracht van de industrie in Arkansas en in het Midden-Zuid-gebied. De vereiste opleidingen vormen een fundamentele basis in de werktuigbouwkunde met een sterk interdisciplinair onderdeel en de nadruk op technisch ontwerp.

De meeste afgestudeerden van het ingenieursprogramma gaan rechtstreeks in de arbeidskrachten als praktiserende ingenieurs. Velen zijn werkzaam bij productiebedrijven in de Arkansas River Valley, terwijl anderen posities hebben verkregen met grote nationale en multinationale bedrijven. Een aantal afgestudeerden hebben gekozen voor een van de vele verschillende afgestudeerde scholen die gespecialiseerd zijn in disciplines zoals engineering (elektrisch, mechanisch, industrieel of nucleair), wiskunde, natuurkunde of zaken.

De eerste twee jaar van het curriculum bevatten de benodigde wiskunde, wetenschappen en techniek wetenschappelijke basis om de student voor te bereiden op de opleidingen op het hoger niveau. De junior en senioren omvatten 12 uur elektrotechnische keuzevakken die de student in staat stellen zich te concentreren op een van de beschikbare specialisatiegebieden, waaronder machineontwerp, nucleaire systemen of thermische systemen.

Leerplan

De onderstaande matrix is ​​een voorbeeldplan voor alle cursussen die nodig zijn voor dit programma.

groentje

Vallen De lente
ENGL 1013 Samenstelling I 1 3 ENGL 1023 Samenstelling II 1 3
Schone Kunsten & Geesteswetenschappen 1 3 PHYS 2114 Algemene fysica I 4
MATH 2914 Calculus I 4 MATH 2924 Calculus II 4
CHEM 2124 Algemene Chemie I 4 MCEG 1002 Engineering Graphics 2
MCEG 1011 Inleiding tot Werktuigbouwkunde 1 MCEG 2203 Computational Methods in Engineering 3
TECH 1001 Oriëntatie aan de Universiteit 1
Totaal aantal uren 16 Totaal aantal uren 16

Sophomore

Vallen De lente
CHEM 2134 Algemene Chemie II of
PHYS 2124 Algemene Natuurkunde II
4 Sociale wetenschappen 1 3
MATH 2934 Calculus III 4 ELEG 2103 Elektrische schakelingen I 3
MCEG 2013 Statics 3 MATH 3243 Differentiaalvergelijkingen I 3
MCEG 2023 Engineering Materials 3 MCEG 2033 Dynamics 3
MCEG 3013 Mechanics of Materials 3
Totaal aantal uren 14 Totaal aantal uren 15
JUNIOR

Vallen De lente
ELEG 2113 Elektrische schakelingen II 3 Schone Kunsten & Geesteswetenschappen 1 3
MCEG 3313 Thermodynamica I 3 MATH Keuzevak 5 3
MCEG 3413 Fundamentals of Mechanical Design 3 MCEG 4403 Mechanica van vloeistoffen en hydraulica 3
MCEG 3442 Mechanisch Laboratorium I 2 MCEG 4423 Machine Component Design 3
ENGR Keuzevakken 3 3 ENGR Keuzevakken 3 3
Totaal aantal uren 14 Totaal aantal uren 15
Senior

Vallen De lente
Geschiedenis van de VS 1 3 ELEG 4303 besturingssystemen 3
MCEG / ELEG 3003 Engineering Modellering en Ontwerp 3 MCEG 4442 Mechanisch Laboratorium II 2
MCEG / ELEG 4202 Engineering Design 2 MCEG 4443 Warmteoverdracht 3
MCEG 4433 Thermodynamica II 3 MCEG 4492 Mechanisch Ontwerp Project II 2
MCEG 4491 Mechanisch Ontwerp Project I 1 ENGR Lab Keuzevak 2 2
Technisch keuzevak 4 3 ENGR Keuzevakken 3 3
Totaal aantal uren 15 Totaal aantal uren 15
1 Zie passende alternatieven of substituties in "Algemene Opleidingsvereisten".
2 3000-niveau of hoger dan ELEG- of MCEG-laboratoriumklasse.
3 3000 of hoger dan ELEG of MCEG cursus met minimaal drie (3) uur op 4000-niveau en goedkeuring van adviseur.
4 Technische keuzecursus gekozen met goedkeuring van adviseur uit lijst van in aanmerking komende opleidingen onderhouden in het departementaal kantoor.
5 Wiskunde electieve cursus gekozen met goedkeuring van adviseur uit lijst van in aanmerking komende opleidingen onderhouden in het departementele kantoor.

Onvoorwaardelijke Toelatingseisen

Arkansas Tech University onderscheidt niet op basis van kleur, geslacht, ras, leeftijd, nationale herkomst, religie of handicap in een van zijn praktijken, beleid of procedures. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, toelating, werkgelegenheid, financiële hulp of educatieve diensten. Arkansas Tech University voldoet aan alle toepasselijke staats- en federale wetten waaronder, maar niet beperkt tot, titel VI en titel VII van de Civil Rights Act van 1964 zoals gewijzigd, de Wet op de Discriminatie in de Werkgelegenheid van 1967, zoals gewijzigd, Titel IX van de Educatieve Wijzigingen Van 1972, sectie 504 van de wijzigingen van de revalidatiewet van 1974, de wet op de restauratie van burgerrechten van 1987, de wet van de Amerikanen met een handicap van 1990 en de burgerrechtenwet van 1991. Het Affirmative Action Office, Administration Building, Suite 212, is aangewezen om de compliance-inspanningen te coördineren.

Belangrijke data
Voorrang voor de lenteaanvraag: 1 januari
Voorkeurstermijn voor de valperiode: 1 augustus

Invoeren van Freshman / New Student:

Nieuwe studenten aan de Technische Universiteit van Arkansas moeten een toelatingsaanvraag indienen, een toelatingsexamen voor een college, een documentatie van de voltooiing van de secundaire eisen en het bewijs van immunisatie die 2 MMR documenteert. Als u gelijktijdig collegegeld hebt, is een officiële transcriptie van die instelling vereist. Voor Creditcard (AP), College Level Examination Programme (CLEP), of International Baccalaureate (IB) credit, originele score rapporten of een gecertificeerde kopie van uw middelbare school zal moeten worden ingediend voordat de credit wordt toegekend. Een minimaal criterium voor examenscores en rangpuntsgemiddelde is hieronder vermeld:

  1. Composite ACT score van 19 of hoger, samengestelde SAT score van 990 of hoger op de RSAT schaal van 1600 of een samengestelde SAT score van 1330 op het voormalige SAT examen met een schaal van 2400, of een samengestelde Next Generation ACCUPLACER score van 246. Opmerking: het ACT-schrijven examen is niet vereist voor toelatingsdoeleinden.
Afronding van de afstudeervereisten van een openbare middelbare school, particuliere middelbare school of een thuisschoolprogramma dat een minimum van 2,0 / 4,0 cumulatief hoogtemiddeld en een afronding van het middelbare schoolcurriculum van de universiteit of een minimale GED-score van 600 geeft.
Studenten die dienovereenkomstig hebben behaald op een Advanced Placement (AP), College Level Examination Programme (CLEP), of International Baccalaureate (IB), kunnen credit behalen tegen afstuderen aan de Arkansas Tech University door een kwalificerende score op de examens te ontvangen. Deze credits kunnen voldoen aan de algemene opleidingseisen. AP, CLEP en IB scores moeten op uw aanvraag voor toelating worden gedocumenteerd. Stuur officiële score rapporten of leesbare exemplaren die door je middelbare school worden gelabeld aan het Bureau van toelatingen. Studenten die een International Baccalaureate (IB) hebben behaald dienen hun IB-transcript voor evaluatie in te dienen. Studenten die het Internationale Baccalaureaat Diploma-programma succesvol afronden, kunnen krediet verdienen voor afstuderen aan de Arkansas Tech University.

Freshmen die niet aan onvoorwaardelijke toelatingseisen voldoen, worden voorwaardelijk toegelaten met een minimum samengestelde ACT score van 15, samengestelde SAT score van 830 of hoger op de RSAT schaal van 1600 of een samengestelde SAT score van 1060 op het voormalige SAT examen met een schaal van 2400, of een samengestelde Next Generation ACCUPLACER score van 229, en door een college kern te voltooien met een gemiddelde score van 2,0 / 4,0 punten of een GED score van 600.

Terugkerende student:

Studenten die het afgelopen jaar niet Arkansas Tech hebben bijgewoond of een andere universiteit of universiteit hebben bijgewoond sinds de laatste Technische bijeenkomst, moet een nieuwe toelatingsaanvraag indienen. Gemiddelde punten van de gemiddelde gemiddelde punt zijn hieronder vermeld:

  • Heeft geen andere universiteit bijgewoond sinds hij Tech heeft bijgewoond
    • Cumulatieve Tech GPA van 2,0 of hoger
Heeft een andere universiteit bijgewoond sinds hij Tech heeft bijgewoond
  • Cumulatieve Tech GPA van 2,0 of hoger
  • Officiële college transcript (en) documentatie van een cumulatieve college GPA van 2,0 of hoger
  • Moet in aanmerking komen voor inschrijving bij de laatste instelling die bijgewoond is


Uitwisselingsstudent:

Studenten die de Technische Universiteit van Arkansas niet hebben bijgewoond, dienen een toelatingsaanvraag in te dienen, officiële transcripties van elke instelling die eerder was bijgewoond, en een bewijs van immunisatie.

Als u minder dan 24 credituren overschrijdt, dienen een officiële high school transcript en ACT, SAT of ACCUPLACER scores te worden ingediend. Overdracht studenten met meer dan 24 uur, die geen academisch niveau Engels of wiskunde hebben afgerond, zullen verplicht zijn om test scores in te dienen. Arkansas Tech University herkent transfer krediet van een Amerikaanse instelling, mits de instelling is geaccrediteerd door een van de zes regionale verenigingen van regionale accreditaties en voor cursussen die zijn goedgekeurd voor de overdracht door ADHE via ACTS. Acceptatie van cursuskrediet kan afhangen van de datum waarop de instelling is geaccrediteerd of de datum waarop een cursus is goedgekeurd voor de overdracht door ADHE. Overdrachtskrediet voor coursework van instellingen buiten de VS zal individueel worden overwogen. Studenten die kredietoverdracht van een buitenlandse hogeschool of universiteit willen opzoeken, moeten een geloofwaardigheidsevaluatie afleggen door een bedrijf dat is erkend door de Arkansas Tech University (een lijst van erkende dienstverleners kan worden verkregen in de IMSSO of in het kantoor van de griffier). Overdrachtskrediet, alhoewel geaccepteerd door de universiteit, is niet gegarandeerd van toepassing op het voldoen aan de diplomavereisten voor het specifieke studieprogramma dat door de overdrachtstudent is geselecteerd. Eenmaal toegelaten, zal uw academische adviseur bepalen welke credits in aanmerking komen voor uw diploma.

Gemiddelde punten van de gemiddelde gemiddelde punt zijn hieronder vermeld:

  1. Alle overdrachten moeten in aanmerking komen voor inschrijving bij de laatste instelling die aanwezig is en een cumulatieve college GPA van 2.0 hebben

Als u niet voldoet aan de vereisten voor onvoorwaardelijke toelating of als u meer informatie over een van de bovenstaande informatie nodig hebt, stuur dan een e-mail naar het kantoor van toelatingen op tech.enroll@atu.edu. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 800-582-6953 of (479) 968-0343. Niet-officiële documenten kunnen gefaxeerd worden naar (479) 964-0522. Alle definitieve toelatingsdocumenten dienen te worden verzonden naar:


Arkansas Tech University
Office of Admissions & Student Recruitment
Brown Hall, Suite 104
105 West O Street
Russellville AR 72801-2222

Niet-academische afwijzing
Houd er rekening mee dat academische prestaties niet het enige criterium zijn voor toelating tot de universiteit. De universiteit kan het gedrag en de achtergrond van een persoon evalueren om te bepalen of zij in staat zijn de normen van academisch en professioneel gedrag op de universiteit te handhaven. Een evaluatie kan rekening houden met actueel gedrag en prestatie, evenals ervaringen en acties in het verleden. Eenvoudig kwalificeren voor toelating garandeert geen toelating.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Arkansas Tech University is dedicated to student success, access, and excellence as a responsive campus community providing opportunities for progressive intellectual development and civic engagement. ... Lees meer

Arkansas Tech University is dedicated to student success, access, and excellence as a responsive campus community providing opportunities for progressive intellectual development and civic engagement. Embracing and expanding upon its technological traditions, Tech inspires and empowers members of the community to achieve their goals while striving for the betterment of Arkansas, the nation, and the world. Lees Minder