Bachelor of science in de machinebouw

Northern Illinois University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de machinebouw

Northern Illinois University

De Departement Werktuigkunde biedt een hogere divisie opleiding die leidt tot een BS graad in werktuigbouwkunde. Het curriculum is gebaseerd op een sterke basis van fundamentele cursussen in de exacte wetenschappen en techniek, en professionele cursussen in de machinebouw. Het programma geeft ook een achtergrond in het ontwerp, analyse, ontwikkeling en toepassing van zowel complete mechanische systemen en diverse afzonderlijke systeemcomponenten in verschillende gebieden.

Het BS opleiding aangeboden door de afdeling Werktuigbouwkunde omvat een groot aantal gebieden, zoals vaste mechanica, dynamica en controles, stromingsleer, thermodynamica, warmte en massa-overdracht, de omzetting van energie en productie. Deze achtergrond wordt versterkt en geïntegreerd door middel van toepassing in een reeks van brede technisch ontwerp en de practica. De afdeling heeft belangrijke apparatuur voor experimenteel onderzoek.

Computers worden op grote schaal gebruikt in het curriculum, met de nadruk op een interactieve computer-aided design, computer-aided manufacturing, en simulatie van technische systemen. De Cooperative Education / Internship Program is ook beschikbaar voor gekwalificeerde studenten.

Nadruk 1: Advanced Computing and Simulation

Studenten zullen leren hoe je de werkelijkheid te simuleren binnen een computer gegenereerde omgeving die 3D werkelijkheid, die wordt bereikt door het gebruik van visuele en auditieve stimuli waarmee iemand kan samenwerken om invloed hebben op wat er gebeurt in de simulatie simuleert. Studenten gebruiken een computerspel dat de echte zuurgraad van de "Formula Car" simuleert om de kwaliteit van het voertuig te verbeteren tijdens de wedstrijd. Het begrip en constructie van mathematische modellen om dergelijke virtuele werkelijkheid te creëren is een essentieel onderdeel van rekenkundige methode.

De afdeling biedt ook een geïntegreerde BS / MS graad sequentie die leidt tot een MS graad in werktuigbouwkunde na studenten ontvingen een BS in de werktuigbouwkunde. Met de goedkeuring, kan maximaal drie technische keuzevakken genomen in het laatste semester van het BS opleiding meetellen voor de opleiding MS. Studenten die geïnteresseerd zijn in de BS / MS graad volgorde moet verwijzen naar de Graduate Catalog voor meer informatie zijn.

Nadruk 2: mechatronica en robotica

Mechatronica engineering is het ontwerpen van computer gestuurde elektromechanische systemen ,. Het wordt gezien als "de moderne mechanische engineering design ', zoals het mechanische systeem gezamenlijk moeten worden uitgevoerd met die van aspecten van elektrische en computer controle die het complete systeem omvatten. Voorbeelden hiervan zijn: een robot, een cd of dvd-speler, een computer de harde schijf, een fly-by-wire vliegtuigen systeem, en een anti-lock remsysteem. Hoewel deze producten in wezen mechanisch van aard, maar kan niet zonder de integrale vormgeving van de elektrische en computer systemen die essentieel zijn voor hun functie. Deze nadruk combineert mechanica, robotica, elektronica, automatisering en computers om studenten voor te bereiden om te werken met elektromechanische en geautomatiseerde apparatuur voor industriële en commerciële producten.

Nadruk 3: Duurzame Energie

Technologische vooruitgang in de opwekking van energie en duurzame behoud worden steeds meer belangrijke aspecten op het gebied van machinebouw. Deze nadruk studenten aan beide uiteinden van het energiespectrum van bron tot gebruik mogelijk. Energie studenten Duurzame kunnen winnen en begrip van energiebesparing en duurzaamheid van het milieu, alternatieve en hernieuwbare energie, voortstuwing en koeling en airconditioning.

Missie

De missie van de faculteit Werktuigbouwkunde is om een ​​kwalitatief hoogwaardige, visionaire techniek onderwijs dat professionele engineering normen reflecteert en bereidt studenten voor ingenieurs en leiders in staat om het oplossen van technische uitdagingen die de industrie en de samenleving gezicht nu en in de toekomst te bieden; om de kwaliteit van onderzoek door het ontwikkelen en / of toepassen van technische kennis en tools om technische behoeften en maatschappelijke uitdagingen aan te pakken; en om de kwaliteit van de professionele en openbare diensten leveren aan onze gemeenschappen.

Onderwijsdoelstellingen

De undergraduate machinebouw programma is ontworpen om studenten voor een succesvolle carrière in de techniek te bereiden door hen te voorzien van de volgende: een evenwichtige onderwijs in de machinebouw gebieden; een fundamentele kennis in de wiskunde en natuurwetenschappen; een brede algemene vorming in de geesteswetenschappen / kunst, sociale wetenschappen en interdisciplinaire studies; training voor effectieve communicatie en teamwerk; en een begrip en inzet van professionele en ethische verantwoordelijkheden van een ingenieur. Onze educatieve doelstellingen zijn gebaseerd op de behoeften van kiesdistricten van het programma: werkgevers, alumni, studenten en docenten.

We verwachten dat onze afgestudeerden om de volgende educatieve doelstellingen te bereiken binnen een paar jaar van afstuderen te bereiken: 1. om succesvol te worden professionals; 2. om technische kennis en tools om technische problemen en uitdagingen op te lossen succesvol toe te passen en te ontwerpen en / of vervaardiging waardevolle producten of processen; 3. om bijdragen te leveren aan hun vakgebieden, vertonen effectieve communicatie vaardigheden, en word waardevolle teamleden; en 4. voor professionele ontwikkeling voort te zetten en neem aan professionele en leiderschap verantwoordelijkheid.

Programma Resultaten

De afgestudeerden van undergraduate machinebouw programma moet de volgende resultaten op het moment van afstuderen te bereiken:

 • Het vermogen om kennis van wiskunde, wetenschap en techniek toe te passen
 • Het vermogen om experimenten te ontwerpen en te voeren, alsmede analyseren en interpreteren
 • Een mogelijkheid om een ​​systeem, onderdeel of proces te ontwerpen om de gewenste behoeften binnen realistische beperkingen, zoals planning, economische, milieu-, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, maakbaarheid, en duurzaamheid te voldoen
 • Een vermogen om te functioneren op multi-disciplinaire teams
 • Een mogelijkheid om te identificeren, te formuleren, en het oplossen van technische problemen
 • Een goed begrip van de professionele en ethische verantwoordelijkheid
 • Een vermogen om effectief en professioneel te communiceren
 • De brede opleiding die nodig zijn om de impact van technische oplossingen in een globale en maatschappelijke context te begrijpen
 • Erkenning van de behoefte aan, en het vermogen om deel te nemen in het leven lang leren
 • Kennis van de hedendaagse kwesties
 • Een mogelijkheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn voor vakmanschap te gebruiken.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - DeKalb, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - DeKalb, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan