Bachelor of science in de media communicatie

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de media communicatie

Full Sail University

mediacommunicatie

Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn nodig binnen elke industrie - en in het bijzonder binnen de wereld van entertainment en media. Communicatie professionals kunnen dragen vele hoeden - uit de rapportage van het nieuws, tot het schrijven van marketingplannen, het beheer van creatieve projecten - maar de rode draad is een diep begrip van hoe te interpreteren, ambacht, en relais berichten voor verschillende doelgroepen.

In de Media Communications BacheloropleidingUw cursussen zal beginnen met een inleiding tot digitale media, alsmede de grondbeginselen van communicatie. Je jezelf vertrouwd te maken met de nieuwe media technologieën en theorieën van de esthetiek en communicatie, en leren van de workflow processen die betrokken zijn bij creatief project management.

Omdat de aard van de media die we gebruiken op een dagelijkse basis blijven ontwikkelen en te integreren, het is de sleutel tot niet alleen begrijpen hoe om verbaal te communiceren, maar ook door middel van design, audio, video, en het web. In deze opleiding, zul je bouwen uw vaardigheden in schriftelijke en mondelinge communicatie, terwijl ook het begrip van de principes van grafisch ontwerp, webdesign, digitale video en geluid.

In het hart van goede media communicatie is goed storytelling. Dit programma zal u kennismaken met de verhalen gevonden door vele vormen van entertainment media, inclusief animatie en video games.

Met behulp van digitale hulpmiddelen media creatie, zult u projecten in het programma dat in uw online portfolio bevinden ontwikkelen. U vindt hier ook een blog te behouden en bouw je eigen persoonlijke merk, zodat u zelf kunt verkopen aan potentiële werkgevers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
20 - 29 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates