Bachelor Of Science In De Mode Merchandising

Marist College - School of Communication and the arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Mode Merchandising

Marist College - School of Communication and the arts

De Bachelor of Science graad in Fashion Merchandising concentreert zich op de planning, inkoop en marketing aspecten van de mode-industrie. Studenten leren doelmarkten onderzoek, zakelijke resultaten te analyseren en strategieën die effectief te voldoen aan de behoeften van consumenten te ontwikkelen. In hun laatste jaar, Merchandising leerlingen maken een diepgaand onderzoek intensieve project in samenwerking met een groot modebedrijf.

De Merchandising belangrijkste steunt op fundamentele cursussen zoals Fashion in Cultuur & Commerce, Digital Software studies, textiel, daarna vooruit met de concentratie specifieke aanbiedingen in Business, Product Development of Fashion Promotion. De Business concentratie wordt aangevuld met cursussen in aanverwante gebieden (Accounting, Business, Communicatie en Economie), waarin het belang van zakelijke vaardigheden op de werkplek van vandaag. De toevoeging van keuzevakken zoals accessoire Merchandising, Fashion Branding & Licensing, en Productontwikkeling Sourcing grote bijdrage leveren aan de verrijking en de vervulling van de concentratie. De Mode Promotie concentratie wordt uitgebreid met cursussen in aanverwante gebieden zoals Fashion Show Productie, Visual Merchandising en Communicatie. De concentratie Product Development omvat cursussen zoals Supply Chain Management, Private Label Development, Branding & Licensing en Duurzaamheid.

Studenten die de mode merchandising @ Marist studeren moet een vereiste merchandising project indienen in aanvulling op hun aanvraag.

De Merchandising minderjarige, beschikbaar voor Fashion Design majors evenals andere majors het hele College, biedt een basis in de detailhandel, kopen, of marketing. Vanwege de populariteit van deze minor en de beperkte beschikbaarheid, dienen niet-fashion majors een ontmoeting met de Fashion Program Director om te regelen om hun educatieve en carrière doelen te bespreken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Poughkeepsie, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates