Bachelor of science in de muziek business

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de muziek business

Full Sail University

muziekbusiness

Hoewel elke baan in de muziek business is uniek, ze moeten allemaal werken in harmonie om potentiële van een kunstenaar te maximaliseren. Deze echte wereld benadering is de kern van Full Sail's Music Zaken Bachelor of Science Degree programma, Die u zal helpen met diepgaande kennis van de verschillende aspecten van het bedrijf om de behoefte aan muziek business professionals die werken met grote platenmaatschappijen, film, televisie, sport media, video game-ontwikkelaars, online streaming sites, reclamebureaus en meer. Om een ​​effectieve speler in de muziek business, het is niet alleen belangrijk is goed in wat je doet, maar ook om te worden goed thuis in de vele verschillende rollen binnen de industrie.

Zo kan publicist een band niet nodig om een ​​rondleiding te boeken, maar zich bewust zijn van hoe en waarom die tour wordt geleid op een bepaalde manier is van onschatbare waarde kennis als het gaat om de vorming van een mediastrategie. Door het onderwijs u over de vele verschillende rollen in het bedrijf, de muziek business curriculum kunt u niet alleen richten op wat je het beste doen, maar ook om ervoor te zorgen dat uw bijdragen aan het grote geheel zijn zo effectief mogelijk.

Je zult deze rollen te leren door middel van cursussen in de muziek-specifieke zakelijke onderwerpen zoals Artist Management, muziek auteursrecht en Publishing, Concert management en Publiciteit, en Record Label Development, Alsmede algemene business concepten zoals marketing, distributie en recht. Nadat u alle benodigde kennis hebben geabsorbeerd uit deze verschillende cursussen, de Muziek Zaak Bachelor of Science Degree programma culmineert in een afstudeerproject waarin u een muziek-business onderneming probleem te analyseren en ontwikkelen van management- en ondernemersvaardigheden strategieën om het aan te pakken. In aanvulling op zakelijke-specifieke onderwerpen, dan heb je ook cursussen gericht op communicatieve vaardigheden, zakelijke statistieken, professionele presentatie en hoe je jezelf voor te bereiden op die eerste stap in de muziek business-industrie. Om u te helpen die overgang te maken, hebben we ook nog een team van Career Development professionals die u kunnen helpen poets je interviewen vaardigheden en cv en krijg je klaar om de industrie in te voeren. Daarnaast zal onze Career Development diensten en adviseurs beschikbaar voor ondersteuning en hulp zijn in uw hele carrière - niet alleen tijdens je opleiding.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
20 - 29 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates