Bachelor of science in de muziek / muziek industrie

College of Saint Rose

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de muziek / muziek industrie

College of Saint Rose

The Music / Music Industry belangrijke maakt creatieve muzikanten de gelegenheid deel te nemen aan een veelzijdige opleiding die hen in veel van de gebieden bestaat uit de hedendaagse muziek industrie bereidt zich voor op een carrière. De Music Industry curriculum bestaat uit drie gebieden van gelijke aandacht waarin alle studenten zijn bezig: toegepast muziek studies, audio-opname en muziek productie, en de muziek business en ondernemerschap. Wij geloven dat onze afgestudeerden op elk van deze terreinen goed verstand moeten hebben, aangezien de meeste werkgelegenheidskansen crossover en multitasking op verschillende gebieden van de muziekindustrie betreffen.

The Music / Music Industry Program is gehuisvest in het Hearst Centrum voor Communicatie en interactieve media. Het geeft toegang tot state of the art opnamestudio's, audio post-productie kamers, televisie- en radiostudio's, computerlokalen, en een showcase studio voor live-optredens. De Hearst CCIM bevordert een creatieve en interactieve omgeving waarin jonge professionals concepten en vaardigheden geleerd in de klas en studio en toe te passen in de pre-beroepsomgeving. Zoals de Music Industry curriculum wordt aangevuld met een kern van het onderwijs in de vrije kunsten, de Music / Music Industry bij Saint Rose is een unieke mix van progressieve studies in de hedendaagse muziek zich in een levendige academische gemeenschap.

Wat zal ik studeren?

De Music Industry curriculum aan het College van Saint Rose omvat cursussen in de toegepaste muziek studie, songwriting, arrangeren, opnemen engineering, recordproductie, Pro Tools, MIDI, muziek zaken, kunstenaar management, en muziek recht. Bovendien, studenten ook functioneren als kunstenaar managers en platenproducenten voor echte klanten voor twee semesters als onderdeel van de cursus eisen, maar ook als complete een stage bij een platenmaatschappij.

De definitieve exit eis aan het einde van het laatste jaar is een uitgebreide sluitstuk project dat voor de verwezenlijking van studenten weerspiegelt: ze moeten een full-length album van het materiaal dat ze hebben gecomponeerd, gearrangeerd, gerepeteerd, gemanipuleerd, gemixt en gemasterd in te dienen.

Middelen

Muziek / Music Industry majors worden aangemoedigd om deel te nemen aan de student-run, in-house Rose Record Label Group, waar ze extra ervaring op het gebied van songwriting, opnemen productie, management, marketing en uitgeven van muziek kunt krijgen.

GRAMMY U (Grammy University) is een uniek en snel groeiende gemeenschap van studenten, vooral in de leeftijd tussen 17 en 25, die het nastreven van een carrière in de muziekindustrie. GRAMMY U evenementen en speciale programma's te raken over alle aspecten van de muziekindustrie, van de technologie om de tracks zelf. Gebeurtenissen worden gepland gedurende het hele semester om GRAMMY U leden een breed scala aan ervaringen en professionele ontwikkeling. Omdat we deel uitmaken van The Recording Academy, leden buitengewone toegang tot de industrie en haar kunstenaars.

Saint Rose Music Industry studenten zijn lid van The Music Industry Student Association (MISA). Door aansluiting MISA met GRAMMY U, kunnen de studenten zowel de ervaring en de mogelijkheid om te netwerken met professionals uit de industrie door middel van lokale, regionale en nationale activiteiten en evenementen te krijgen.

Accreditatie

De Saint Rose Music Department is geaccrediteerd door de National Association of Schools of Music (NASM) en door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).

Programma-eisen

Applied Music

Alle studenten concentreren in Music Industry zijn verplicht om acht semesters van toegepast onderzoek te voltooien op hun belangrijkste instrument of stem. Repertoire Class and Music Convocation nodig zijn voor zeven semesters. Semester en jaarlijkse jury's maken deel uit van de evaluatie-instrumenten gebruikt in de toegepaste studie. Raadpleeg specifieke syllabi voor gedetailleerde eisen.

Music Industry studenten kunnen auditie doen om zich te concentreren in de toegepaste Songwriting / compositie. De studenten die zijn toegelaten tot deze optie zal primaire toegepaste Songwriting / Composition (MUS 397) in plaats van de toegepaste instrument of vocale lessen (MUS393) nemen. Songwriters / Componisten zal ook rekening MUS300: Samenstelling Seminar in de plaats van MUS100: Repertoire Class. Studenten zijn ook verplicht om 6 semesters van toegepast onderzoek te vervullen in een secundaire instrument of stem (MUS394).

Major EnsemblesMusic Industry studenten zijn verplicht om deel te nemen aan de grote presterende groep aangepast zijn aan hun toegepaste concentratie voor een minimum van zeven semesters, waarvan er vier kunnen zijn in de commerciële muziek opnemen Ensemble, MUS 280 (auditie vereist). All Music Industry gitaar en elektrische bas spelers zijn ingedeeld te worden in Guitar Jazz Ensemble, MUS 287, als hun belangrijkste presterende ensemble. Alle muziek majors zijn verplicht om een ​​minimum van vier college credits van grote ensemble participatie verdienen. Alle overdracht Music majors zijn verplicht om een ​​minimum van vier semesters van hun belangrijkste presterende ensemble te nemen aan het College van Saint Rose.

kleine Ensembles

Alle muziek majors kunnen deelnemen aan niet-gewenste ensembles. Deze omvatten Brass Choir, Chamber Choir, Madrigal Singers, Women's Chorale, Glee Club, Clarinet Choir, Flute Choir, Instrumentaal Jazz Ensemble, Vocal Jazz Ensemble, Saxofoon Ensemble, Vocaal Chamber Music Ensemble, Opera Werkplaats, Brass Quintet, Women's Chorale, Percussion Ensemble , Campus / Community Band, Chamber Orchestra, Symfonie Orkest en het Chamber Winds.

Final Projects

Muziek / Music Industry studenten zijn verplicht om een ​​sluitstuk project in de vorm van een volledige cd te voltooien gedurende het laatste jaar. Het project moet de student om te componeren, op te nemen, uit te voeren, te produceren en ingenieur alle aspecten van het album en presenteren de laatste CD aan het einde van het semester als een playback presentatie. Music Industry faculteit dient een voorstel in om het project te beginnen goed te keuren.

Admissions:

De Undergraduate Admissions Office begint herziening van het jaar toepassingen eerst elk najaar in eind september voor de volgende herfst. Studenten worden aangemoedigd om een ​​volledige aanvraag al in november in te dienen. De toelatingscommissie Team zal een beslissing over de volledige aanvragen terug te keren in slechts drie weken. Het College kent studiebeurzen op hetzelfde moment.

Wat maakt een aanvraag in te vullen

  • Online of Paper applicatie (tegen afgeweken online aanvragers!)
  • Officiële High School Afschriften
  • Officiële transcripties voor alle college-niveau cursussen
  • SAT of ACT scores
  • Demonstratie van Kennis van het Engels: Stuur ons uw TOEFL, IELTS of PTE scores. Het testen eis af voor aanvragers die eerder hebben verdiend een bachelor of master's degree in de Verenigde Staten. Het college van Saint Rose biedt het Engels als Tweede Taal (ESL) studies en biedt voorwaardelijke aanvaardingen aan degenen die voldoen aan alle andere toelatingseisen. Voorwaardelijk toegelaten studenten moeten Engels taalvaardigheid te tonen voordat u zich inschrijft in hun cursussen.
  • Brief van aanbeveling van een Counselor of Leraar
  • Essay of Graded Paper
  • Aanvragers kunnen ook van toepassing zijn via de gemeenschappelijke Application Online.

Bijkomende toelatingseisen

audities

Er zijn twee audities plaatsvinden op dezelfde dag voor aanvragers voor de concentratie Music Industry. Beide zijn nodig voor toelating tot de Music Industry concentratie Saint Rose: 1. Het college van Saint Rose Music Department Auditie een auditie met leden van de Music Department faculteit is nodig voor iedereen die wil grote in de muziek aan het College van Saint Rose. De mogelijkheid om muzieknotatie te lezen is vereist voor alle instrumentalisten en vocalisten. Alle studenten kan worden gevraagd om hun leesvaardigheid te tonen tijdens hun auditie.

  1. Het college van Saint Rose Music Industry Audition Die zich onmiddellijk na de Music Department Auditions, zal er een extra auditie voor Music Industry Program aanvragers. De Music Industry Program Audition zal een ruimte te bieden voor studenten om extra talenten (songwriting / componeren, alternatieve instrumenten, commerciële of jazz-stijlen) aan te tonen.

Er zijn specifieke richtlijnen voor elke auditie en instrumentale of vocale discipline. De details over audities zijn te vinden op: http://strose.smartcatalogiq.com/en/2015-2017/Catalog/Programs-of-Study/Music-Industry-BS.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Albany, New York
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Verenigde Staten - Albany, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan