Bachelor of science in de muziek productie

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de muziek productie

Full Sail University

muziek-

Muzikanten hebben lang speelde een belangrijke rol in vele facetten van de entertainment industrie, het gebruik van muziek om te helpen verrijken televisie, film, radio, video games, live evenementen, en nog veel meer. De vraag naar creatieve, technologisch onderlegde componisten is groter dan ooit, en dankzij de vooruitgang in de woning van de opname, kan de soundtrack van ons leven vrijwel overal in de wereld worden gecreëerd.

Full Sail University's Music Production Bachelor of Science degree is ontworpen om deze musici en componisten met muziek productie vaardigheden die essentieel zijn voor succes in de huidige moderne markt zijn uit te rusten. Als een student in het programma, heb je een goed begrip van de hedendaagse muziek hardware en software technologie te ontwikkelen door het creëren van je eigen nummers, scores en soundtracks. Je krijgt ook een stevige basis in muziektheorie, geschiedenis, en de samenstelling.

Natuurlijk, met het oog op een solide carrière op te bouwen moet je weten hoe je je werk en vaardigheden aan potentiële klanten te verkopen. Dat is de reden waarom de MPBS programma biedt u ook een grondige kennis van muziek marketing en business concepten om u te helpen bloeien als een werkende professional in de entertainment industrie. Na het afstuderen, zult u de arbeidsmarkt te betreden met een online persoonlijk portfolio van professionele kwaliteit muziek projecten geproduceerd gedurende de opleiding.

Aandachtsgebieden

  • Muziektheorie
  • Samenstelling
  • Ingenieurschap
  • afzet
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
20 - 29 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates