Bachelor of science in de navigatie

Maritime University of Szczecin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de navigatie

Maritime University of Szczecin

Navigatie biedt u een grondige kennis van de omvang van de watersport en andere inter-gerelateerde wetenschapsgebieden waardoor flexibiliteit in je toekomstige carrière keuzes. Het programma bestaat uit boord of op het land trainingen alsook gespecialiseerde cursussen en trainingen.

Afgestudeerden kunnen werken als dekofficieren op zee- en binnenschepen, in ondernemingen die verband houden met de internationale scheepvaart. Ze kunnen worden gebruikt door zeer gespecialiseerde merchant dienst of marine, vissersvloot, op passagiersschepen, offshore patrouillevaartuigen beschermen olievelden, olie en productie platforms, op moderne gespecialiseerde hydrografische en onderzoeksschepen. Ze kunnen ook deelnemen aan land onderhoud en technische diensten, marine administratie eenheden, classificatie instellingen en SAR service.

Onze afgestudeerden hebben een duidelijk bepaald en betrouwbaar carrièrepad. Hun eerste baan na het afstuderen houdt salaris van meer dan EUR 1.000 per maand. Pas na zes jaar, op een leeftijd van net iets minder dan 30, kan men een diploma van een Master Mariner of Senior assistent-ingenieurs en een salaris van ongeveer 5.000 euro te verkrijgen! Degenen die willen werken op het land kan worden gebruikt als specialisten in het kader van diagnostische testen en het onderhoud van de machine, door onderzoekslaboratoria, instellingen die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van het milieu op verschillende niveaus van het staatsbestuur, door rederijen, scheepswerven en havens, ontwerpbureaus en technische diensten toezicht.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,900 EUR
Prijsklasse: EU-burgers, Pools Charter houders 540 EURO per jaar, anderen 2900 EURO per jaar
Locations
Polen - Szczecin, Woiwodschap West-Pommeren
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2021
Dates
Sept. 2019
Polen - Szczecin, Woiwodschap West-Pommeren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2021