Bachelor of science in de nieuwe media, kunst & technologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De bachelor's degree in Nieuwe Media, Art & Technology (NMAT) een combinatie van traditie en innovatie in een vier jaar, undergraduate degree voor studenten die praktische vaardigheden te ontwikkelen en een sterke kennis op gebieden, waaronder, maar niet beperkt tot, digitale media, web en mobiele media, 2D en 3D studio kunst en design, virtuele media, en nieuwe media. Studenten zullen leren om sterk computer, kunst en design vaardigheden, hen voor te bereiden voor een verscheidenheid van loopbanen en graduate studies. Studenten op maat van de mate van hun interesses en plannen door het nemen van een reeks cursussen in Nieuwe Media, Art & Technology, een concentratie gebied te selecteren, en te kiezen voor keuzevakken. De eenentwintigste-eeuwse curriculum biedt vaardigheden, kennis en in-service learning, het verstrekken van waardevolle wegen naar vele beroepen, waaronder grafisch ontwerp, illustratie, het publiceren, commerciële kunst, beeldende kunst, web design en ontwikkeling, videografie, cinematografie en fotografie.

Bachelor of Science Degree

De Bachelor of Science in de Nieuwe Media, Art & Technology is voor de student die wil meer gericht zijn op de nieuwe media onderwerpen binnen hun diploma te zijn. De belangrijkste bestaat uit 45 credit-uren van de cursussen in New Media, Art & Technology, verdeeld tussen een verplichte kern en cursussen binnen een gekozen concentratie, met inbegrip van keuzevakken. De Bachelor of Science degree voorzien van een innovatieve multidisciplinaire aanpak, met natuurlijk het werk gegeven door docenten uit verschillende velden.

Concentraties

Maak de mate van jou door te kiezen voor één van de volgende:

 • Digital Media
 • grafisch ontwerp
 • webdesign

Missie

Nieuwe Media, Art, and Technology is een programma dat bereidt studenten tot kritische, adaptieve, nieuwsgierig, effectieve en creatieve denkers, communicators, probleemoplossers en makers, in staat om als relevant professionals in een veelheid van gevestigde en opkomende gebieden slagen.

Goals

Studenten die het programma te voltooien zal:

 • begrijpen hoe de industrie-standaard media werken te produceren binnen hun gekozen concentratie
 • hebben de praktische en theoretische kennis om te werken binnen hun gekozen concentratie kritiek
 • bezitten de verbale, historische en theoretische kennis om hun werk te presenteren aan een groot publiek
 • begrijpen van de professionele praktijken die nodig is om te slagen in hun gekozen gebied
 • produceren een portfolio van hun werk geschikt zijn voor de vooruitgang binnen hun vakgebied

Bachelor of Science Diploma-eisen

De mate bestaat uit 120 uur van de totale cursus werk, waaronder de volgende:

Algemene vereisten

 • School of Humanities en Sociale Wetenschappen Bachelor of Science Diploma-eisen
 • Alle Nieuwe Media, Art & Technology NMAT-D, NMAT-W, NMAT-S (digitale, web, studio kunst) cursussen vereisen een C klasse of hoger te tellen in de richting van de belangrijkste.
 • Alle Nieuwe Media, Art & Technology NMAT-H en NMAT-G (geschiedenis, theorie en algemeen) cursussen vereisen een C-klasse of hoger te tellen in de richting van de belangrijkste.

Major Vereisten

Nieuwe Media, Art & Technology Core Cursussen (12 krediet uur)

Vereiste: Alle studenten verdienen van een Bachelor of Science in de Nieuwe Media, Art, moet & Technologie te nemen:

 • NMAT-S 110 Fundamentele Studio-2D (voorheen FINA-F 102) (3 cr.)
 • NMAT-W 201 Inleiding tot de Nieuwe Media (voorheen NMCM-N 201) (3 cr.)
 • NMAT-D 216 Studio In Digital Media I (voorheen NNCM-N 215) (3 cr.)
 • NMAT-G 491 Senior Seminar (voorheen NMCM-N 401, FINA-S 400, FINA-Y 398) (3 cr.)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify ... Lees meer

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify for $4,000 per year! Lees Minder
Kokomo , West Lafayette + 1 Meer Minder