Bachelor of Science in de ontwikkeling van games

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de ontwikkeling van games

Full Sail University

spel devel

Game Development bachelordiploma

In dit programma, studenten beheersen de technologie en tools die nodig zijn voor het ontwikkelen en programma single- en multiplayer games voor gaming consoles, personal computers en netwerken.

Cursus Highlights:

  • Artificial Intelligence
  • motor Development
  • Regels van het spel
  • Structuur van Game Production
  • Software engineering
  • Game Planning and Architecture

We weten je liefde spellen, en we weten dat de liefde gaat dieper dan alleen maar terug te slaan op de bank met je vrienden voor een paar rondes van Madden of Call of Duty. Misschien heb je je eigen levels gecreëerd, ontwikkeld uw eigen verhaallijnen, of geëxperimenteerd met het programmeren van computers.

Full Sail's Game Development graad werd gemaakt voor kunstenaars zoals jij. Met cursussen die beneden elk onderdeel van de cyclus van de ontwikkeling van een spel te breken, is de mate ontworpen om u dezelfde technieken die worden gebruikt door programmeurs en ontwerpers om de titels die u te zien op de planken te produceren onderwijzen. Vanaf de eerste dag in de Game Development mate zul je beginnen met het ontwikkelen van de technische, professionele en persoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor de industrie. U vindt de fundamenten van de computer leren programmeren, je eigen game-engines en kunstmatige intelligentie te maken en samen te werken met een team van gelijkgestemde kunstenaars en ontwerpers om een ​​complete game te ontwikkelen.

Uw passie voor games is het perfecte startpunt waarop je je toekomst op te bouwen - en wat het ook is dat inspireert u wilt uw eigen titels maken, helpen we u uw liefde van dit medium te vertalen naar praktische vaardigheden die u kunt nemen in je eigen carrière het ontwikkelen van software voor de professionele gaming industrie.

Het leven in de gaming industrie

Na zijn afstuderen aan Game Development programma Full Sail's, Mark Diaz stak zijn hand uit naar een Gaming Advisor, die hem in contact brengen met de HR-manager van id Software. Mark ingediend zijn cv, namen hun test, en kreeg een baan aangeboden na een on-site interview. Mark aandelen, "Ik kijk er echt naar uit om verstrikt te raken over wat alle systemen in de game-engine te doen." Http://www.fullsailblog.com/just-launched-game-development-grad-mark-diaz/

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
20 maanden
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates