Bachelor of science in de opname kunst

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de opname kunst

Full Sail University

opname arts

Recording Arts bachelordiploma

Studenten krijgen de mogelijkheid om de verschillende facetten van de industrie te ervaren, omdat ze de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om hun handen te krijgen op de controles in één van onze industrie-standaard opname faciliteiten.

Cursus Highlights:

  • audio Workstations
  • Session Recording
  • Muziek Auteursrecht en Publiceren
  • Songwriting and Development
  • audio postproductie
  • Microfoons en Theorie
  • Muziek produceren en Arrangement
  • digitale Consoles

Sinds 1979 Full Sail University heeft geholpen studenten lanceren een succesvolle carrière in de wereld van de opname kunsten. En door de jaren heen hebben we een diepgaand begrip van de professionele mogelijkheden die deze industrie te bieden heeft opgedaan. Het gaat niet alleen over het opnemen van een band in de studio meer - audio en geluid spelen een cruciale rol in elk facet van de entertainment industrie.

Omdat de loopbaan in geluid en audio techniek niet beperkt tot slechts één ding, geloven wij niet dat je opleiding zou moeten zijn, hetzij. in onze Recording Arts graad, Heb je de mogelijkheid om de verschillende facetten van de ervaring in de sector, zoals je de vaardigheden die je nodig hebt om je handen te krijgen op de controles in een van onze verschillende state-of-the-art opname faciliteiten ontwikkelen.

Je zult de microfoon leren als je eigenlijke opname sessies met kunstenaars ingenieur. Je zult scherpen uw redactionele vaardigheden terwijl u werkt met post-productie audio voor film en televisie projecten op onze digitale werkplekken. Je krijgt achter de planken zoals u geluidseffecten voor-student gemaakt video games te mengen. En je zult ervaren op zowel digitale als analoge instrumenten worden naarmate je in de studio te werken aan je eigen tracks te produceren.

Ongeacht het project of opdracht, wordt u werken samen met een groep medestudenten, docenten, en de industrie de gasten die al uw passie voor geluid. Naarmate je verder door de Recording Arts opleiding, krijg je de kans om direct toe te passen wat je leert in professionele studio-omgevingen, en krijgen de ervaring die nodig is om een ​​carrière in de wereld van de opname kunsten beginnen te krijgen.

Geluiden voor Radio, films en meer

Na zijn afstuderen aan Full Sail's Recording Arts programma, Bianca Pernice stuurde haar weer naar verschillende opnamestudio's, waaronder de beroemde Hit Factory in Miami. Ze werkt aan een freelance mengen ingenieur met de hoop uiteindelijk de overgang naar geluid voor films geworden.

http://www.fullsailblog.com/just-launched-recording-arts-grad-bianca-pernice/

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
20 maanden
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates