Bachelor of science in de productie-engineering

Mapúa Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de productie-engineering

Mapúa Institute of Technology

Dit programma is ontworpen om studenten te oefenen als ingenieurs die deskundig zijn in het productieproces voor te bereiden, van ontwerp tot productie. Het houdt zich bezig met de toepassing van de fundamentele wetenschappelijke en technische kennis om de ontwikkeling, productie en distributie van producten van alle soorten. Het omvat ook uiteenlopende sectoren zoals de opzet en werking van de fabrieken, de economische analyse van projecten, computersimulatie van productiesystemen, het gebruik van robots in de productie, het ontwerp van materials handling systemen, en het ontwerp van systemen voor het regelen van de productie.

Afgestudeerden van dit programma hebben een goede voorbereiding op carrière mogelijkheden in tal van industrieën zoals elektronica, energie, voedsel verwerking en productie. Mogelijke posities in bedrijven behoren ontwerp ingenieur, productie engineer / manager, process engineer / manager, en nog veel meer. Afgestudeerden zijn ook goed voorbereid voor een succesvolle graduate studie.

Missie

Om haar visie te bereiken, de school verbindt zich ertoe om: - Ontwikkelen van uitstekende academische programma's die inspelen op de snel veranderende behoeften van zowel de lokale en globale gemeenschappen.

 • Gedrag relevant en baanbrekend onderzoek en ontwikkelingsprojecten in verschillende gebieden van de werktuigbouwkunde die directe invloed hebben op de samenleving.
 • Onderneem gemeenschap uitbreiding projecten die de leefomstandigheden van de gemarginaliseerde en het behoud van het milieu te verheffen.
 • Produceren afgestudeerden die technisch bekwaam en doordrongen van Mapua kernwaarden van discipline, excellentie, inzet, integriteit en relevantie.

PROGRAMMA onderwijsdoelstellingen

Binnen de vijf jaar na het afstuderen, zal de afgestudeerden van Manufacturing engineering programma: 1. Ondernomen afzonderlijk of in teams, projecten vermogen om complexe technische problemen op te lossen 2 tonen. Had grote betrokkenheid bij projecten die rekening houden met veiligheid, gezondheid, milieu en het algemeen welzijn, onder meer door het vasthouden aan benodigde codes en wetten 3. Aantoonbare professioneel succes via promoties en / of functies met toenemende verantwoordelijkheid.

 1. Demonstreerde een leven lang leren via de voortgang in de richting van de voltooiing van een geavanceerde graad, professionele ontwikkeling / permanente educatie cursussen, of industriële opleidingen 5. Tentoongesteld professioneel gedrag en de houding in de techniek de praktijk 6. Geïnitieerd en uitgevoerde acties in de richting van de verbetering van vakmanschap

Resultaten van het programma

 • De mogelijkheid om kennis van wiskunde, wetenschap en techniek toe te passen.
 • Vermogen om experimenten te ontwerpen en te voeren, en om gegevens te analyseren en te interpreteren.
 • De mogelijkheid om een ​​systeem, onderdeel of proces te ontwerpen om de gewenste behoeften binnen realistische beperkingen, zoals economische, milieu-, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, maakbaarheid, en duurzaamheid te voldoen.
 • Vermogen om te functioneren op multi-disciplinaire teams.
 • Vermogen om te identificeren, te formuleren en het oplossen van technische problemen.
 • Begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid.
 • Het vermogen om effectief te communiceren.
 • Brede opleiding die nodig zijn om de impact van technische oplossingen in de mondiale en maatschappelijke context te begrijpen.
 • Erkenning van de behoefte aan, en het vermogen om deel te nemen in het leven lang leren.
 • Kennis van de hedendaagse vraagstukken.
 • De mogelijkheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn voor vakmanschap te gebruiken.
 • Kennis van en inzicht in engineering en management principes, als lid en leider in een team, aan projecten in multidisciplinaire omgevingen te beheren.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Filipijnen - Manilla, National Capital Region
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan