Bachelor of Science in de psychologie

Carson-Newman University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de psychologie

Carson-Newman University

Bachelor of Science in de psychologie

De afdeling Psychologie van Carson-Newman University streeft naar een uitstekende undergraduate leerervaring in een ondersteunende christelijke omgeving te bieden. De afdeling is gevestigd in het Chambliss Building. Naast de traditionele academische opleidingen, de afdeling Psychologie biedt verschillende praktische mogelijkheden door middel van gemeenschap veldwerk, stages, onafhankelijke onderzoeksprojecten en onderwijs assistentschappen. Een onderscheidend kenmerk van de afdeling Psychologie is onze nadruk op participatie van de gemeenschap en service. Na het afstuderen, hebben alumni een verscheidenheid van het beroepsonderwijs gebieden, met inbegrip van geestelijke gezondheidszorg, het ministerie, onderwijs, wetgeving, onderzoek, bedrijfsleven en de industrie ingevoerd.

Studenten kunnen kiezen tussen drie majors: Algemene Psychologie, Toegepaste Psychologie en sociaal ondernemerschap. De Algemene Psychologie belangrijkste is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een brede, zeven vrije kunsten met een uitgebreide inleiding op het gebied van psychologie. De Toegepaste Psychologie belangrijkste is bedoeld voor studenten die van plan zijn om te werken op de bachelors-niveau of die van plan zijn graduate opleiding voort te zetten in een paramedische of menselijke dienst veld. De sociaal ondernemerschap belangrijkste leidt studenten om posities van leiderschap en service nemen bij het staatsburgerschap sector voor positieve verandering. Tenslotte kunnen studenten ook minderjarig zijn in een van onze zes minderjarigen: Toegepaste Psychologie, Ontwikkelingspsychologie, Geestelijke Gezondheid, Positieve Psychologie, Sociaal Ondernemerschap en Criminologie.

Studenten in zowel algemene en Toegepaste Psychologie majors komen in aanmerking voor het lidmaatschap van Psi Chi, de internationale psychologie eer de maatschappij. Alle studenten, ongeacht groot of klein worden uitgenodigd om lid te worden van de Psychology Club.

Algemene Psychologie Major

De Algemene Psychologie belangrijkste is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een brede, zeven vrije kunsten met een uitgebreide inleiding op het gebied van de psychologie.

Het is sterk aanbevolen dat de studenten de voorbereiding voor graduate studie in de psychologie, theologie, recht, medicijnen of ander beroep neemt een extra nadruk, kleine of grote in een of meer gebieden van de vrije kunsten: biologie, wiskunde, informatica, Engels, filosofie, vreemde taal, politieke wetenschappen, geschiedenis, sociologie, cross-culturele sociologie, kunst, muziek, milieu en maatschappelijke vorming, creatief schrijven, film studie, vrouwenstudies, internationaal onderwijs & opdrachten, Latijns-Amerikaanse studies, Appalachian studies, fotografie, management, of economie. Studenten met de bedoelingen van het gaan naar de medische school moet vroeg met de Health Professions programma te registreren.

Omdat aanbevolen baan en graduate school voorbereidingen sterk kan variëren, afhankelijk van carrière richting, zorgvuldig plannen uw cursus van de studies door regelmatig een ontmoeting met uw faculteit adviseur.

Toegepaste Psychologie Major

De Toegepaste Psychologie belangrijkste is bedoeld voor studenten die van plan zijn om te werken aan een carrière bij de bachelors-niveau of die van plan zijn graduate opleiding voort te zetten in een paramedische zorg en de menselijke dienst veld.

Het wordt sterk aanbevolen dat de toegepaste psychologie majors die van plan over het werken bij de bachelors niveau na het afstuderen of het toepassen van een masteropleiding in de begeleiding of een gebied van paramedische zorg of de menselijke diensten neemt een extra concentratie, kleine of grote in een of meer loopbaan-gerelateerde gebieden: de menselijke diensten, gerontologie, Engels, massacommunicatie, kind en familie studies, godsdienst, milieu & gemeenschap, bedrijfskunde, management, marketing, internationaal onderwijs en missies, of computer studies.

Social Entrepreneurship Major

Sociaal Ondernemerschap: Burgers creëren Change for the Common Good

Deze belangrijke leidt studenten om posities van leiderschap en service nemen bij het staatsburgerschap sector voor positieve verandering. Waar kan ik meer informatie over Non-profit Leadership & sociaal ondernemerschap?

  • Ashoka-Innovator voor Publiek: "Wat is een sociaal ondernemer? '
  • Bonner Foundation: "Exploring nonprofit loopbanen"
  • Echoing Groen: "Beschouw Werken voor het grotere goed"
  • Skoll Foundation-Soms Heroes: "Wat is een sociaal ondernemer? '
  • U Tube: "Een foto geschiedenis van de communautaire Organizers"
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Jefferson City, Tennessee
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - USA Online
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan