Bachelor of Science in de psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science in de psychologie

Onze algemene concentratie zal worden aangeboden CAMDEN CENTER!

 • Onze algemene Concentratie nadruk op fundamenteel en toegepast onderzoek en voorbereiding voor voortgezet onderwijs op de graduate niveau is nu handiger om Camden County bewoners dan ooit tevoren!
 • De vooruitgang in afstandsonderwijs technologie stelt ons in staat voor het eerst op de volledige aanvulling van cursussen aan te bieden in de Algemene Concentratie at Camden Center.
 • Cursussen zal volledig on-site, compleet on-line, live-streaming in real time tussen de campus Brunswick en Camden Center, en in de 'hybride' (combinatie van on-site en on-line) formaat beschikbaar.
 • Deze daling Dr. Drew zal onderwijzen Psychologie van de aanpassing in Camden Center, Dr. Culley zal live streaming Community Psychology tussen de campus Brunswick en Camden Center, en Dr. Pope is enthousiast om te onderwijzen zijn Personality Theories natuurlijk (ook live gestreamd tussen Brunswick en Camden Center).

ONZE HUMAN SERVICES CONCENTRATIEKAMP wordt nu aangeboden VOLLEDIG ON-LINE!

 • Te beginnen dit najaar, zal het mogelijk zijn om een ​​CCGA diploma psychologie volledig on-line te voltooien.
 • Onze Human Services concentratie is herontworpen gemakkelijker dan ooit te zijn!
 • Nieuwe cursus aanbod omvat een on-line onderzoeksmethoden cursus speciaal voor Human Services majors, evenals een nieuwe Behavior Analysis koers naar open te stellen nog meer carrière mogelijkheden!
 • We zijn ook het aanbieden van een keuzevak psychologie Stage voor de eerste keer ooit!
CCGAthree

Programma overzicht

De Bachelor of Science in de psychologie is bedoeld voor studenten die willen een verschil in het leven van anderen te maken of voor te bereiden voor een loopbaan met nadruk op basis- of toegepast onderzoek.

Psychologie is de wetenschappelijke studie van gedrag en mentale processen. Hedendaagse psychologie is een interdisciplinair veld met vele wegen naar carrières die variëren van dienst aan het welzijn van het individu en de sociale gezondheid van de gemeenschappen om wetenschappelijk onderzoek en onderwijs te verbeteren. De psychologie Program aan CCGA biedt loopbaantrajecten voor service-minded particulieren die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van levens en gemeenschappen, en academische gelijkgestemde individuen geneigd zijn in de richting van fundamenteel of toegepast onderzoek.

Psychology Program Mission

De CCGA BS in de psychologie programma zullen de studenten voor service en / of academische carrière te bereiden met een stringent programma van de studie in de wetenschap van de psychologie, met inbegrip van de theorie, onderzoek en kwantitatieve methoden van zowel de fundamentele en toegepaste psychologie.

De psychologie programma biedt drie Concentraties

 1. Psychology of Human Services, een opkomend veld op de kruising van de psychologie, gezondheid en het bedrijfsleven
 2. Organisatorische en communautaire Leadership, een aangelegde veld, gevestigd in de organisatie en de gemeenschap psychologie en bedrijfsleven
 3. Algemene Psychologie, een traditionele baccalaureaat programma van de studie in voorbereiding voor afgestudeerde werk

Waarom Psychologie aan Coastal Georgia?

Een Bachelor of Science in de psychologie van de SACS geaccrediteerde College of Coastal Georgia zult u positie om uw dromen te vervullen.

Onze studenten psychologie te leren met uitstekende faculteit die gerespecteerde wetenschappers, ervaren instructeurs en zijn toegewijd aan het succes van de studenten.

Onze onderscheidende programma bestaat uit een innovatief curriculum en stimuleert studenten om hun eigen belangen te integreren met natuurlijk het werk en dienstverlening aan de gemeenschap. Het programma mondt uit in een sluitstuk project dat dient als een springplank naar de arbeidsmarkt of graduate studie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The College of Coastal Georgia will be a college of choice for students within Georgia and beyond, providing an outstanding education for tomorrow's leaders and citizens through service learning, glob ... Lees meer

The College of Coastal Georgia will be a college of choice for students within Georgia and beyond, providing an outstanding education for tomorrow's leaders and citizens through service learning, global awareness and engaged entrepreneurship. Lees Minder