Bachelor Of Science In De Psychologie

Mansfield University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Psychologie

Mansfield University

De Bachelor of Science graad in de psychologie biedt studenten een scala aan wegen voor succesvolle carrières in psychologie-gerelateerde vakgebieden en gevorderde studie in de psychologie. Studenten kunnen kiezen uit concentraties in Counseling, Human Resource Management, Forensische Psychologie, Levensontwikkeling en Mind / Body Health.

In plaats van een van deze concentraties te kiezen, kan de student ook algemene psychologie nastreven om een ​​brede achtergrond op het gebied te krijgen. Alle studenten in de opleiding Psychologie worden getraind in psychologische onderzoeksmethoden, een kritisch onderdeel voor het begrijpen van de psychologie als academische discipline en beroep.

Daarnaast onderhoudt het Psychologie programma relaties met een breed scala aan organisaties die stageberichten bieden in counseling, human services, gezondheidszorg of zaken. Adviseurs werken nauw samen met studenten om de stage te plannen en ervoor te zorgen dat de ervaring succesvol is.

Counseling Concentratie

De counseling concentratie is ontworpen voor studenten die carrières overwegen bij counseling of andere toepassingen van psychologie om mensen in klinische en human service-instellingen te helpen. Core coursework omvat theorieën van psychologische behandeling en gedragsverandering, psychologische stoornissen, effectieve helpvaardigheden en onderzoeksmethoden.

Human Resource Management Concentratie

De Human Resource Management concentratie biedt fundamentele vaardigheden die nodig zijn om nieuwe en traditionele rollen te vervullen in personeelsadministratie en human resource management. Voorbereiding omvat een achtergrond in traditionele personeelsadministratie vaardigheden, zoals interviewen en verhuren, evaluatie van vooruitgang en potentieel, en verhoging van de werk efficiëntie. Core coursework omvat human resource management, carriereplanning, arbeidsrelaties, compensatie en voordelen, en onderzoeksmethoden.

Forensische Psychologie Concentratie

De forensische psychologie concentratie is ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in carrières die zich richten op de toepassing van psychologie op juridische problemen. Deze concentratie dient als een sterke basis voor degenen die geavanceerde studies in forensische psychologie willen volgen of in diensten die verband houden met juridische problemen. Het curriculum bevat cursussen in zowel de Psychologie als de Criminal Justice Administration.

Levensontwikkeling Concentratie

De levensduurontwikkeling concentratie is ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in carrières die zich richten op kinderen of andere leeftijdsgroepen in de menselijke levensduur. Deze concentratie vormt een sterke basis voor degenen die in de ontwikkelingspsychologie of in dienstverlening aan kinderen, adolescenten of verouderende populaties in scholen en andere toegepaste instellingen willen voortzetten.

Mind / Body Health Concentration

De Mind / Body Health Concentration is ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in de interrelatie tussen psychologische en fysieke aspecten van mensen. Studenten in deze concentratie streven naar carriere in de gezondheidsapplicaties van de psychologische wetenschappen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mansfield, Pennsylvania
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigde Staten - Mansfield, Pennsylvania
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan