Bachelor of science in de ruimtevaart wetenschappen

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science degree in Aerospace Sciences bij Polk State College is ontworpen om studenten te voorzien van een holistische, operationele studie van de Amerikaanse en internationale aerospace-systemen. Studenten maken gebruik van geavanceerde vaardigheden en informatie verkregen door middel van dit programma om hen voor te bereiden op professionele loopbaan in de commerciële luchtvaart en ruimtevaart administratie. De mate neemt de kritische concept van de Safety Management Systems (SMS) in elke cursus, rekening houdend met de ontwikkeling en toepassing van informatie met betrekking tot de veiligheid factoren en risico's die van nature aanwezig zijn in de luchtvaartindustrie milieu.

Alle studenten deelnemen aan een gemeenschappelijk programma kern voordat gespecialiseerd in ofwel een professionele piloot of Aerospace Administration concentratie, die beide worden afgesloten in een sluitstuk cursus, die stimuleert studenten om hun theoretische beheersing van de mate inhoud te implementeren in een operationele context.

VLIEGENDE HOGER

De Bachelor of Science degree in Aerospace Sciences van Polk State voegt meer dan alleen een enorm waardevolle opleiding om je CV. Het verdienen van deze graad zal doorgroeimogelijkheden veel verder dan die van de Associate of Science degree mogelijk te maken. Met twee concentraties voor zowel Aerospace Administratie en professionele piloot, deze mate omvat nog meer operationele theorie en de real-world praktijk in deze twee spannende velden. Mid-level beheer posities zullen een bachelordiploma vereist, terwijl de piloten zal de bacheloropleiding moet gehuurd worden door grote luchtvaartmaatschappijen en de meeste bedrijven in vliegende posities.

De Bachelor of Science degree in Aerospace Sciences vereist een totaal van 60 studiepunten. Het programma is flexibel en maakt toetreding van aspirant-studenten die al een Associate's degree van een geaccrediteerde collegiale programma, met inbegrip van non-aviation opleidingen. Het programma bestaat uit 18 studiepunten van het algemeen onderwijs of technische opleidingen, afhankelijk van voorafgaande academische achtergrond van de student, en een gecombineerde hoogste niveau academische kern van 21 credits. Vervolgens zal elke student kiest een zekere concentratie, zowel professionele piloot of Aerospace Beheer en vervolgens voltooit 12 studiepunten van de concentratie-specifieke cursussen te specialiseren en verder direct zijn of haar studie van de luchtvaartindustrie. Studenten ronden hun academische studie door het selecteren van zes electieve credits uit diverse onderwerpen, waaronder lucht- en ruimtevaart stagemogelijkheden.

Tenslotte zullen alle programma studenten krijgen een undergraduate sluitstuk cursus om een ​​algehele herziening en holistische uitvoering van het programma academische inhoud te bieden en ervoor te zorgen afgestudeerden zullen volledig voorbereid om de lucht- en ruimtevaart personeelsbestand in te gaan vullen.

Pilot Careers

 • particulier
 • Zakelijk
 • vliegmaatschappij
 • Lading
 • Air Ambulance
 • Vliegopleidingen
 • Leger
 • Air Ondersteuning

Toelatingscriteria

Algemeen Programma Inschrijving Criteria

Toelating tot dit programma vereist een AS of AA-diploma (of het equivalent) van een regionaal-geaccrediteerde school of universiteit, en ten minste een 2,0 Grade Point Average op een 4.0 schaal. Als de student associate degree is van een niet regionaal-geaccrediteerde instelling, maar een die is geaccrediteerd door een lichaam dat door het Amerikaanse Ministerie van Onderwijs wordt herkend, wordt een cursus-by-cursus evaluatie gebeurt volgens Polk State College transfer praktijk en beleid .

Professional Pilot Concentratie

Studenten die de professionele piloot concentratie kiest moet ook de volgende Federal Aviation Administration (FAA) certificaten of ratings voor het begin van de professionele piloot concentratie of electieve vlucht cursussen hebben verdiend:

 • Private Pilot (Airplane Single Engine Land)
 • Instrument Rating (Single Engine of Multi-Engine)
 • Commercial Pilot (Single Engine Land of Multi-Engine Land)

Deze ratings kunnen worden verdiend in de Polk State College Associate of Science in de Professional Pilot Science opleiding. Als alternatief kunnen de studenten deze ratings door middel van een door de FAA goedgekeurd provider hebben verdiend.

Raadpleeg het Programma Eisen pagina voor de Polk State Aerospace Professional Pilot Science opleiding voor aanvullende eisen die specifiek zijn voor cursussen die vliegopleiding te betrekken. Deze eisen zijn nog steeds bindend voor de upper-level-flight-gerelateerde cursussen.

Aerospace Administration Concentratie

Anders dan het algemene programma inschrijving criteria, geen aanvullende eisen bestaan ​​voor de toegang tot de Aerospace Administration concentratie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science d ... Lees meer

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science degrees, as well as a wide range of certificate and workforce training options. The College also operates three charter high schools. Lees Minder
Lakeland , Bartow , Lake Wales , Winter Haven + 3 Meer Minder