Bachelor of science in de simulatie en visualisatie

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de simulatie en visualisatie

Full Sail University

simulatie

Simulatie & Visualisatie bachelordiploma

Dit programma vertrouwd studenten met de technische en kritisch denken vaardigheden die nodig zijn om te studeren, architect, ontwikkelen en testen simulatie en visualisatie-systemen.

Cursus Highlights:

 • Artificial Intelligence
 • Digital Fabrication
 • Discrete en continue Simulation
 • Data structuur en algoritmen
 • Toegepaste Human-Computer Interaction
 • simulatie Electronics

Van geautomatiseerde modellen van complexe data of virtuele omgevingen voor een opleiding of entertainment doeleinden, simulatie technologieën op te lossen uitdagende problemen, maken het leren, en zorgen voor visuele inzicht in abstracte problemen en ideeën. Deze systemen zijn essentieel in elk scenario verplichtstelling van trainingen, het testen, of voorstellingen van real-world of virtuele omgevingen, in de industrie zo divers als de luchtvaart, geneeskunde, architectuur, wetenschap, productie en het leger.

Als u geïnteresseerd bent om een ​​deel van de technische teams die deze geavanceerde modellen creëert bent, Full Sail University Simulation & Visualisatie bachelor's degree programma kunt u vertrouwd te maken met de technische en kritisch denken vaardigheden die nodig zijn om te studeren, architect, ontwikkelen en testen simulatie en visualisatie-systemen.

U begint met het bouwen van een basis in de wiskunde, informatica, en high-level programmeertalen, en ga dan verder om te beginnen met het krijgen van hands-on ervaring in de engineering van simulatie en visualisatie-systemen.

Aangezien veel simulatie en modellering omgevingen vertegenwoordigen conceptuele of gevaarlijke situaties, leer je de rol van een goede validatie en verificatie in meetsystemen die onbetaalbaar in real-life scenario's kunnen zijn. Je zal ook bekend zijn met diverse software motoren en hoe software kan worden geïntegreerd met de hardware om een ​​prototype te ontwikkelen geworden.

Samen met het opbouwen van technische expertise en vakkennis, de Simulatie & Visualisatie Bachelor of Science degree programma omvat ook het gebruik van de creativiteit om oplossingen te vinden. U krijgt praktische ervaring techniek simulatie en visualisaties te doen en deze methoden toe te passen om een ​​unieke engineering project van je eigen te ontwikkelen.

Aandachtsgebieden

 • Programmering
 • Validatie en verificatie
 • wiskundige modellering
 • Simulatie Software en Hardware Design

Werken als een ontwikkelaar bij AssistRX

Terwijl hij een Web Design & Development student was, Sean Casey gecontacteerd Career Development afdeling Full Sail's voor de gelegenheid om stagiair voor AssistRX. Na hard werken, het bedrijf bood hem een ​​full-time positie direct na het afstuderen. Na werkte eerst op de voorkant van de ontwikkeling voordat u naar de back-end heeft geholpen Sean zien hoe het hele bedrijf werkt.

http://www.fullsailblog.com/just-launched-web-design-development-grad-sean-casey/

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates