Bachelor of Science in de Software Development

Algemeen

Beschrijving van opleiding

bsc

Software Development bachelordiploma

Dit programma introduceert studenten tot het ontwerp, de ontwikkeling en implementatie van software-gebaseerde oplossingen en producten voor de markten business, entertainment, en de consument.

Cursus Highlights:

  • Object georiënteerd programmeren
  • Geavanceerde Besturingssystemen
  • Datastructuren en algoritmen
  • Database Systems en File Structuren

Het is geen geheim dat de software nu bevoegdheden bijna elk aspect van ons leven. Bedrijven in vele industrieën moeten gespecialiseerde deskundigen concept en de ontwikkeling van deze toepassingen om concurrerend te blijven en de consumenten te bereiken. En dankzij de beschikbaarheid van de app stores en andere distributiemethoden, de mogelijkheden voor onafhankelijke ontwikkelaars hebben ook toegenomen.

In de programma Software Development bacheloropleiding bij Full Sail University, zult u het ontwerp, de ontwikkeling en implementatie van software-gebaseerde oplossingen en producten voor de markten business, entertainment, en de consument te verkennen.

Uw cursussen zal u helpen een beter begrip van onderwerpen met inbegrip van onderzoek en ontwikkeling, programmeertalen en methoden, software design, QA en testen, en andere software-ontwikkeling methodieken ontwikkelen.

In dit project-georiënteerd programma, werk je samen met je collega's als het maken en echte applicaties te ontwikkelen, te leren over de verschillende behoeften van kleine programmering projecten en grote enterprise software systemen projecten. U zult ook worden ondergedompeld in het project management en workflow processen vinden in de software wereld om u een goed begrip van professionele omgevingen te geven.

Gedurende het programma, zult u werken aan uw eigen software product tijdens de bouw van het kritische denken en professionele vaardigheden die nodig zijn om deze industrie in te voeren. Uw ingevulde product dient als een voorbeeld van de kennis die je hebt opgedaan, en geeft je een functionele software applicatie om je kennis te laten zien aan potentiële werkgevers.

Werken als een ontwikkelaar bij AssistRX

Terwijl hij een Web Design & Development student was, Sean Casey gecontacteerd Career Development afdeling Full Sail's voor de gelegenheid om stagiair voor AssistRX. Na hard werken, het bedrijf bood hem een ​​full-time positie direct na het afstuderen. Na werkte eerst op de voorkant van de ontwikkeling voordat u naar de back-end heeft geholpen Sean zien hoe het hele bedrijf werkt.

http://www.fullsailblog.com/just-launched-web-design-development-grad-sean-casey/

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Lees meer

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Lees Minder