Bachelor of science in de sport marketing & media

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de sport marketing & media

Full Sail University

sport-

De wereld van de sport is altijd een gemeenschappelijke ervaring. Fans vullen zetels in een arena, bijeen te brengen om het spel te kijken, en sport truien van hun favoriete team, alles in een poging om verbinding te maken met de atleten - en met elkaar.

Aangezien de technologie is blijven bieden nieuwe en spannende manieren om fans aan te sluiten op het spel, is de behoefte gegroeid om media-savvy marketing professionals die begrijpen hoe de kloof tussen de traditionele sportmarketing en de enorme mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn te overbruggen.

Full Sail's Sports Marketing & Media Bachelor of Science opleiding is ontworpen om dat soort werkende professional te creëren. Als student aan dit programma, leert u hoe de principes van marketing specifiek betrekking hebben op de sport-industrie, met inbegrip van cursussen zoals Global Sports Marketing Strategies, Sport Sales en Sponsoring, Sport Marketing Research en sportrecht en contracten.

U leert ook de fundamenten van de content creatie als je leert om activa te ontwikkelen en aan te sluiten op de behoeften van de directiekamer met de verbeelding van ontwerpers en programmeurs.

Als je verder komt in het programma, kunt u beginnen met de concepten van marketing en content creatie verenigen met blokken van cursussen over kleinschalige resultaten, distributie en zakelijke praktijken. Tegen het einde van het programma, zult u uw eigen Sports Marketing Final Project, hebben ontwikkeld die taken die u met de ontwikkeling en het schrijven van een voorstel voor een sport business concept of een marketingplan.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
20 - 29 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates