Bachelor of science in de sport wetenschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science in Sports Science

chowansport

"De Sport Science Department biedt studenten een breed scala aan kennis en vaardigheden. Vanuit onze verschillende concentraties en onze top-notch faculteit, kan de afdeling Sport Studies bereidt je voor een carrière in de atletiek! " - Drew Praster, Sport Science graduate, Senior Manager van Premium Sales voor de Charlotte Hornets en Distinguished Alumnus Studenten die afstuderen van de Sport Science programma bereid zijn carrièremogelijkheden in Gezondheid en Lichamelijke Opvoeding, Exercise Science, Sports Management en coaching na te streven. Een bijkomend doel is om alle studenten in de gelegenheid om de fysieke, sociale, intellectuele, emotionele, het milieu en de geestelijke gezondheid te ontwikkelen.

Als Sport Science grote, kunt u uw klas kennis met echte wereld ervaring te verbinden. Onze stages bieden studenten met mogelijkheden om praktische ervaring in de professionele instellingen krijgen. De arbeidsmarkt blijft groeien op het gebied van Sport Science en Lichamelijke Opvoeding, met afgestudeerden ontvangen van kansen op werk!

Onze afgestudeerden volle te profiteren van real-world veld kennis en begrip van de belangrijkste concepten, terminologie, theorie en onderzoek van de faculteit. Niet alleen dat, maar de studenten te ontwikkelen sterke banden met professoren, lokale scholen en klasgenoten via de interactieve onderzoek en opleiding vereist. Deze verbindingen worden versterkt door middel van stages die u helpen bouwen van uw referenties en cv in particuliere bedrijven en:

  • Atletische afdelingen van lokale middelbare scholen
  • YMCAs
  • Personal training faciliteiten
  • Recreatieve leidingsrollen
  • Gezondheid gerelateerde gebieden zoals chiropractie, fysiotherapie, en revalidatiecentra

Het hoofdstuk van het Phi Epsilon Kappa Chowan University een nationale professionele eer de samenleving voor personen die in of nastreven van een loopbaan in de lichamelijke opvoeding, gezondheid, recreatie, dans, menselijke prestaties, lichaamsbeweging wetenschap, sportgeneeskunde en sport management en de Sport Science Club bieden studenten extra educatieve, service, en gemeenschap kansen.

Chowan University biedt studenten met een interesse in Sport Science de volgende graad opties:

chowanpsy2

Exercise Science. Of u nu een grote atletische trainer had op de middelbare school, een coach die geïntroduceerd om gewicht training, of als u in alle of Sport Science segmenten ESPN's hebt bekeken en willen werken in de sport en fitness, kunnen Exercise Science concentratie Chowan University's zijn wat jij wil. Gespecialiseerd in een sterke kern van de klassen binnen SSPE zal helpen u zich richten op de industrie-gerelateerde zaken zoals:

  • Motor Learning / Controle / Ontwikkeling
  • Kinesiologie / biomechanica
  • Inspanningsfysiologie Deze klassen in combinatie met de essentiële vakken uit de hulp van andere belangrijke afdelingen zoals Anatomie en fysiologie Biologie en Developmental Psychology cursussen geven Exercise Science concentratie Chowan's een voorsprong in de industrie.
psy3

Health & Physical Education for Students (K-12). "The Physical Education programma is zeer geïnteresseerd in het succes van hun leerlingen. Ze bieden een sterke focus op diversiteit en het belang van een leven lang leerling. We krijgen om deel te nemen met scholen rond de provincie om te communiceren met de kinderen en spelen veel verschillende spelletjes met hen, zelfs voordat we afstuderen. " -Mary Tolson, 2009 Lichamelijke Opvoeding afgestudeerde Chowan biedt een gespecialiseerde curriculum om studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in het onderwijzen van de gezondheid en de inhoud lichamelijke opvoeding en de activiteiten van de kleuterschool tot 12de rang. U kunt de volgende generatie fitness en voeding die hen zal dienen voor een leven lang door te werken uit de eerste hand met studenten van de plaatselijke basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs aan studenten en medewerkers van Chowan onderwijzen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Chowan University was founded in 1848. For over 165 years, Chowan has enjoyed a long and distinguished tradition of faith and education in Northeastern NC. Our mission is to provide a caring environm ... Lees meer

Chowan University was founded in 1848. For over 165 years, Chowan has enjoyed a long and distinguished tradition of faith and education in Northeastern NC. Our mission is to provide a caring environment characterized by Christian values. Lees Minder