Bachelor Of Science In De Studio Kunst

Marist College - School of Communication and the arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Studio Kunst

Marist College - School of Communication and the arts

Het curriculum van de Bachelor of Science in Studio Art graad biedt een balans van cursussen tussen de traditionele kunst media gebieden die door de grote en de liberal arts cursussen die door de Marist College gemeenschappelijke kern.

Het programma biedt een breed en zorgvuldig gestructureerde serie cursussen georganiseerd om studenten in staat stellen om hun begrip, esthetisch bewustzijn en technische vaardigheden in de studio kunst te verbreden. Het benadrukt ook de concepten en historische achtergrond dat de manier waarop de traditionele kunst media hebben ontwikkeld hebben bepaald. Bovendien, dit uitgebreide programma stimuleert een bewustzijn van kunst in relatie tot andere gebieden; bieden kunst studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan stages, neem gerelateerde cursussen in andere disciplines en bieden studenten een kans om hun portefeuilles ter voorbereiding op Graduate studies ontwikkelen.

Bachelor of Arts in Fine Art: Studio Art

De concentratie in Studio Art is ontworpen om een ​​brede opleiding in de beeldende kunst te combineren met een traditionele zeven vrije kunsten. Na het verkrijgen van een solide basis in het ontwerp, tekenen en kunstgeschiedenis, elke student is gespecialiseerd in een van de vijf tracks:

  • Digital Media
  • Tekenen
  • Grafisch Ontwerpen
  • Schilderij
  • fotografie

Studenten extra keuzevakken studio cursussen, zoals Basic Sculptuur en Boek-maken om hun kennis van de beeldende kunst te verbreden kiezen ook. De BA in Fine Arts: Studio is een goede keuze voor studenten die van plan zijn om double-major, hebben meerdere minderjarigen, dragen studenten of studenten die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide verkenning van de vrije kunsten.

Bachelor of Arts in Fine Art: Studio Art Major Eisen

Faculteit en klassengrootte

The Art faculteit bestaat uit full-time en het bezoeken van kunst professionals die zich inzetten voor het creëren van een verzorgende maar uitdagende omgeving waarin studenten kunnen verkennen, experiment, en hun eigen persoonlijke visie ontwikkelen. Studenten kunnen veel persoonlijke aandacht verwachten. Studio klassen zijn nooit groter dan 20 leerlingen, met de inschrijving in de meeste beperkt tot 15.

Portfolio Vereisten voor de Bachelor of Science in Studio Art

Afbeeldingen:

Alstublieft tien tot vijftien digitale beelden (zoals een PowerPoint-presentatie) met een overeenkomstige afbeelding lijst. Het beeld lijst moet uw naam, medium, afmetingen en datum van het werk omvatten. Let op: als het werk was een opdracht.

Het werk moet ten minste vijf voorbeelden van tekenen en andere 2D of 3D voorbeelden van uw keuze te nemen.

Gelieve duidelijk etiket van de cd met uw naam.

Stuur geen originele werk. Portefeuilles in elk formaat worden niet geretourneerd of aangehouden voor pick-up.

Aanbeveling:

Gelieve een aanbeveling van een leraar die vertrouwd is met uw kunstwerk. Checklist:

  • Beelden op een CD
  • Hard-kopie van het beeld lijst
  • Aanbeveling leraar
  • Portfolio applicationPDF
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Poughkeepsie, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates