Bachelor Of Science In De Wiskunde

Mansfield University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Wiskunde

Mansfield University

De Bachelor of Science degree in de wiskunde biedt een kwalitatief hoogwaardig onderwijs dat voldoet aan de instructieve en professionele behoeften van onze studenten, waarbij zij een waardering van wiskunde, abstractie, strengheid en rechtvaardiging in hun voeden.

De graad bereidt onze studenten op voor wiskundig gerelateerde carrières in het onderwijs, overheid en de particuliere sector, evenals voor afgestudeerde studies in de wiskunde. Studenten kiezen uit drie concentraties: Toegepaste Wiskunde, Toegepaste Wiskunde Met Informatica, En Zuivere Wiskunde.

Toegepaste Wiskunde Concentratie

De toegepaste wiskunde concentratie richt zich op wiskundige instrumenten die in andere disciplines worden gebruikt. Specifiek zullen de studenten begrip en ervaring opdoen met de praktische toepassingen van differentiaalvergelijkingen, numerieke analyse en operatieonderzoek. Coursework omvat kernwiskundecursussen en vereiste vakken uit biologie, chemie en / of natuurkunde.

Toegepaste Wiskunde Met Computerwetenschappen Concentratie

De toegepaste wiskunde met de computerwetenschappen concentreert de student op een grondig inzicht in de basisprincipes van het berekenen en toepassen van die principes. Het curriculum combineert beide kernwiskundecursussen met coursework in Computer and Information Science. Studenten die deze concentratie afronden, zullen vaardigheid hebben in het programmeren met behulp van een taal op hoog niveau, een duidelijk begrip van datastructuren en algoritmes en kennis van verschillende programmeringsstaalparadigma's.

Zuivere Wiskunde Concentratie

Typisch gekozen door studenten die van plan zijn om afstudeerstudies in de wiskunde te volgen, richt de Pure Mathematics concentratie zich op sleutelconcepten in geometrie, abstracte algebra en echte analyse of topologie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mansfield, Pennsylvania
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates