Bachelor of science in design management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het design management belangrijke biedt onze studenten de mogelijkheid om het ontwerp te studeren in de bredere context van het ondernemerschap en het beheer van het creatieve proces.

Onze studenten nemen ontwerp cursussen in de College of Architecture, Art and Design, alsmede business classes in de School of Business Administration. Ons design management programma is het enige programma in zijn soort in de regio.

Onze studenten zijn in de vraag door een breed scala van organisaties die professionals met een sterk management vaardigheden en een begrip en waardering van het creatieve proces vereisen. Onze afgestudeerden werken als design bestuurders voor publieke en private bedrijven, en het ontwerp en reclamebureau account executives. Daarnaast zijn zij actief geworven door galeries, evenementen organisaties en musea over de hele regio.

Afgestudeerden van onze design management programma zijn uitgerust met de vaardigheden, kennis en het vertrouwen om:

  • werk in dienstverlening aan klanten afdelingen binnen reclamebureaus, wat kan inhouden definiëren van creatieve slips, kost, het beheer, het plannen van een project en de samenwerking met de creatieve afdeling
  • werken met event managers, die promotie planning en beheer zou kunnen inhouden, contacten met ontwerpers voor grafisch materiaal en projectmanagement
  • vestigen nieuw ontwerp bedrijven met het formuleren van business plannen, het ontwikkelen van marketing strategieën en de oprichting van teams van personeel voor het bedrijf
  • werken als freelance ontwerp managers voor individuen of organisaties die specialist project management

Onze afgestudeerden hebben ook een praktische kennis van het ontwerp methodologie en toepassingen, het maken, webdesign en visualiseren. Dit zijn ook potentiële gebieden van de concentratie voor de opleiding.

Onze studenten laten het programma met een uitgebreide portfolio van hun werk dat hun eigen vaardigheden en kennis met betrekking tot de wereld van het design management aantoont.

Ons programma van de studie in het Department of Art and Design bouwt voort op een sterke traditie van visuele experimenten en professionele voorbereiding en richt zich op de complexiteit van het ontwerpproces en strategisch denken.

Onze majors in design management, multimedia design en visuele communicatie zijn gebouwd rond een reeks van studio's die onze studenten te helpen begrijpen van de essentiële elementen van het ontwerp: tekst, kleur, beeld, beweging, materiaal, media en de boodschap.

Onze opkomende ontwerpers leren om alternatieve reacties op wisselende contexten te creëren. Als producenten van voorwerpen, communicatie en omgevingen, onze studenten te definiëren, te verbeteren en te transformeren de wereld om hen heen. Terwijl onze cursussen bieden onze studenten met expertise in design, ze geven ook onze studenten een breedte van begrip voor andere disciplines. Ons curriculum benadrukt ervaringsleren in de studio en moedigt onze studenten om nauw samen te werken met de faculteit te bekwamen conceptuele denkers en creatieve probleemoplossers geworden.

Onze studenten verwerven van een solide basis in het ontwerp en zijn goed voorbereid voor hedendaagse beroepspraktijk. Na het afstuderen, kunnen ze het personeelsbestand als design professionals in te voeren en een bijdrage leveren aan de toekomstige richting van regionaal ontwerp en visuele cultuur.

We trekken bekroonde docenten van diverse academische, culturele en geografische achtergronden. Onze faculteit leden zijn actief in de regionale kunstscene en hun werk wordt op grote schaal tentoongesteld in de regio en daarbuiten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive ... Lees meer

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive coeducational university in the Gulf, and serves students from the region and from around the world. AUS aims to be the region’s leader in higher education, known for excellence and innovation in teaching, learning, research and service. Lees Minder