Bachelor of Science in digitale kunst & design

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in digitale kunst & design

Full Sail University

digitale kunst en vormgeving

Visual messaging is uitgegroeid tot de primaire taal het bedrijfsleven gebruikt om ideeën te communiceren over hun producten en diensten aan het publiek. Of als een element van creatieve entertainment, een component van reclame of branding, of het ontwerp elementen definiëren van de volgende golf van web content, goed geplaatste en aandacht krijgen beelden kan een oneindige verscheidenheid van ideeën en informatie over te brengen.

Full Sail's Digital Arts & Design graad leert creatieve kunstenaars hoe ze hun vaardigheden in deze competitieve en spannende gebied te verbeteren. Maar nog belangrijker is, dit programma is ontworpen om u te helpen uw eigen oog voor design te ontwikkelen, en vertalen die kennis in een carrière het creëren van deze krachtige beelden. De mate biedt een compleet ontwerp onderwijs, met de industrie-specifieke cursussen die zal je leren hoe om ideeën en verhalen communiceren via verschillende media, waaronder video, print, motion graphics en het web.

De gespecialiseerde curriculum begint met een overzicht van de traditionele 2D en 3D kunsttheorie, de fundamenten van het ontwerp-industrie. Je zult zien dat kennis te nemen in de klassen die multimedia productie, met inbegrip van technieken in de typografie, pagina-indeling, de samenstelling, en zelfs website design te dekken. Verdere cursussen richten zich op het ontwikkelen van vaardigheden op dezelfde software technologie die wordt gebruikt in de hedendaagse design studio's.

Al deze vaardigheden zullen worden ingezet in een verscheidenheid van de klasse projecten, waarbij je leert de verschillende theorieën om echte ontwerpen, waaronder video en digitale publicatie, evenals het creëren van motion graphics met behulp van Flash en andere programma's toe te passen .

Je zult je kennis van deze verschillende multimedia disciplines benadrukken met uw laatste portfolio project. Uw instructeurs zal samen met u om uw personal branding stijl te ontwikkelen, en het creëren van zowel fysieke en webgebaseerde portefeuilles waarmee potentiële werkgevers om uw aanbod van vaardigheden te zien als ontwerper.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
20 maanden
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates