Bachelor Of Science In Digitale Productontwikkeling

London Centre Of Contemporary Music

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In Digitale Productontwikkeling

London Centre Of Contemporary Music

LCCM's BSC (Hons) in Digitaal Product Development biedt een gespecialiseerde opleiding voor aspirant-ontwerpers, ontwikkelaars, technologen en ondernemers die geïnteresseerd zijn in het creëren van commerciële mobiele en internet-gebaseerde producten en diensten voor de creatieve industrie, zoals muziek en uitgeverijen zijn. Levering van de cursus is gebaseerd op drie belangrijke principes. Ten eerste moet succesvol technologen in staat zijn om samen te werken en zo de ontwikkeling van afgeronde, expert communicatieve vaardigheden is van vitaal belang. Ten tweede, de technologie verandert voortdurend en daarom studenten nodig hebben om te worden als expert bij het leren van nieuwe technologieën als ze zijn bij het gebruik ervan. En ten derde, het ontwikkelen van software-oplossingen vereist een combinatie van innovatief denken, effectieve probleemoplossende vaardigheden en een gedisciplineerde benadering van de levering.

In de beginfase, de cursus biedt studenten met een brede basis van vaardigheden in alle aspecten van het concipiëren, ontwerpen, ontwikkelen, beheren, marketing en de lancering van digitale producten. Naarmate de cursus vordert, zullen de studenten zich specialiseren op de belangrijkste gebieden van de technologie, zoals het ontwerp en de user experience, mobiele en web application programming, games ontwikkeling en platform / API engineering. Deze aanpak maakt gebruik van de generalistische kennis die is opgedaan in jaar 1, als basis voor de ontwikkeling van meer geavanceerde specialistische vaardigheden in jaar 2 en 3. Deze benadering van curriculum zal ervoor zorgen dat de studenten het bereiken van een breed inzicht in de software-industrie, waardoor een gemeenschappelijke taal waarmee om effectief te communiceren met specialisten op complementaire gebieden verwerven.

Het programma zal tal van commercieel gerichte scenario's, waarin studenten zal moeten oplossen door samenwerking te bieden. Deze problemen zullen worden zoveel mogelijk oplossingen voor de muziek en uitgeverijen. Studenten zullen een scala aan benaderingen te gebruiken om het bedenken van hun oplossingen, op basis van de huidige beste praktijken in agile en lean ontwikkeling. Deze praktische, collaboratieve context waarin om te leren zal ervoor zorgen dat de studenten het team werken, project management, communicatie en zakelijke vaardigheden van essentieel belang voor alle vormen van werkgelegenheid en de handel te verkrijgen. Het programma zal onder meer werkervaring kansen voor studenten op de belangrijkste digitale bureaus in Londen. Gedurende dit jaar, zullen we uitbreiding van ons team en de afronding van het programma met onze wereldberoemde academische partner De Open Universiteit.

studio

Afgestudeerden van de cursus zal worden uitgerust om te werken in een breed scala van organisaties van grote organisaties tot kleine start-ups. Zij zullen ook in staat zijn de oprichters hun eigen vennootschappen of de lancering van hun eigen applicaties en diensten. Deze graad wordt geleid door David Harvey.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates