Bachelor of Science in Electrical and Electronic Engineering

Canadian University of Bangladesh

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Electrical and Electronic Engineering

Canadian University of Bangladesh

Electrical and Electronic Engineering is een gebied waarvan de onderwerpen zijn aan het veranderen tegen een ongelofelijke snelheid als de maatschappij zich ontwikkelt. Ons doel is om goed opgeleide en gekwalificeerde ingenieurs die volledig gewijd aan de kern technische aspecten van de techniek zal worden voorzien.

De cursussen omvatten fundamentele wetenschap, wiskunde, laboratorium ervaring en opleiding voor het gebruik van moderne apparatuur voor het meten en design. Mogelijkheden in het kader van de EEE afdeling omvat het ontwerp en de exploitatie in elektrische energie-opwekking, transmissie en distributie; onderhoud van elektrische machines- motoren, generatoren, schakelinstallaties en het helpen van studenten vertrouwd te raken met telecommunicatie, satelliet- en radiosystemen.

De afdeling heeft laboratoria met geavanceerde infrastructuur en faciliteiten. We verwachten dat studenten leren om hun kennis toe te passen in Electronics om meer methodisch denken en bieden oplossingen voor problemen.

TOELATINGSEISEN

  • Minimum GPA 2,50 per stuk bij SSC en HSC / Diploma (Als GPA lager is dan 2,50 dan minimum GPA 2,00 en de totale GPA 6,00 is vereist)
  • O Level-5 onderwerpen, GPA 2,50 en A niveau -2 onderwerpen, GPA-2,00 (One E klasse wordt aanvaard in 7 vakken)
  • Kandidaten van GED cursussen moeten 410 merken in 5 onderwerpen individueel en 450 merken op gemiddeld van 800 punten hebben.
  • De studenten die hebben gezeten voor HSC en wachten op de resultaten kan de voorlopige toelating hebben. Echter gepubliceerde resultaat nodig is voor toelating bevestiging.
  • Studenten moeten achtergrond van de wetenschap hebben.
  • Kandidaten die in het buitenland zijn klaar met school hebt gecontroleerd in te dienen / geattesteerd exemplaren van vorig academiejaar documenten uit hun instituut / Ministerie van Buitenlandse Zaken & Gelijkwaardigheid Certificaat van Secundair & Higher Secondary Education Board, Dhaka.

programmastructuur

De cursus uitsplitsing van de totale 154 studiepunten en diploma-eisen is als volgt:

vakken
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Bangladesh - Dhaka, Dhaka
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Bangladesh - Dhaka, Dhaka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan