Bachelor Of Science In Elektronica Engineering Technologie

ECPI University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In Elektronica Engineering Technologie

ECPI University

elektronica

OVERZICHT

Niet lang geleden, landen met de goedkoopste arbeid gedomineerde wereldwijde productie. Met vooruitgang in robotica en automatisering is dat echter veranderd. Nu zijn zij de beste opgeleide ingenieurs en technici die het voordeel hebben.

Elektronische Ingenieurs Technologen behoren tot de vele vakbekwame professionals die geavanceerde fabricagefaciliteiten houden. Ze dienen als een nexus tussen ingenieurs en technici. Van conceptie tot ontwerp, ontwikkeling, testen en productie, zijn ze essentieel voor het productieproces. Bovendien zijn de vaardigheden die zij bezitten overdraagbaar zijn voor de meeste productieactiviteiten over de hele wereld.

Op dit moment staat automatisering de Verenigde Staten in staat om wereldwijde markten te regeren, maar andere landen werken om in te halen. Een gebrek aan geschoolde werknemers vertraagt ​​echter de groei. Een studie van Deloitte, onthult onlangs dat alleen in de Verenigde Staten bijna 3,5 miljoen banen het komende decennium moeten worden gevuld, maar slechts ongeveer 1,5 miljoen mensen zullen over de nodige vaardigheden beschikken om het werk te kunnen doen. Voor degenen die dit beroep kiezen, betekent dit een echte kans.

Als u een kritische denker bent die graag dingen combineert en meerdere systemen integreert, kan Electronic Engineering Technology de carrière zijn die u zoekt. De ECPI University kan u helpen om te beginnen. Wij bieden een bacheloropleiding in de techniek van de ingenieurswetenschappen die u in een zeer korte tijd in staat stelt om u op dit groeiende gebied op te zetten.

ACCELERATED, HANDS ON-LEER

ECPI University biedt een jaarlange, hands-on leerervaring. Met elke twee weken om de vijf weken kun je in slechts 2,5 jaar je Bachelor of Science in Elektronica Engineering Technology verdienen. Net als alle ECPI-universitaire programma's wordt je tijd in het klaslokaal besteed aan het toepassen van wat je leert door middel van hands-on oefeningen. Met deze real-world simulaties kunt u beter behouden wat u leert, en u voorbereiden om het werk te starten vanaf dag één.

PROGRAMMA BESCHRIJVING

Het interactieve curriculum van de ECPI Universiteit kan u voorbereiden op:

  • Gebruik testen en meetinstrumenten om gegevens te verwerven, problemen te analyseren en een systeem of proces te ontwerpen
  • Identificeren, analyseren en oplossen van technische problemen
  • Demonstreer een vermogen om techniektechnologische projecten te beheren
  • Analyseer en implementeer systemen die hardware- en softwarecomponenten bevatten

MOGELIJKE CAREER TRACK

Nadat u afgestudeerd bent, kunt u een breed scala aan carrièremogelijkheden nastreven, met organisaties over de hele wereld op plaatsen zoals:

  • Product Engineer Technologist
  • Elektrische / Computer Engineering Technologist
  • Project Manager
  • Industriële Technologie Technoloog

Voorgraadse student verplicht documenten

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Manassas, Virginia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Virginia Beach, Virginia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan