Bachelor of Science in elektrotechniek (BEen)

University Of Washington Bothell

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in elektrotechniek (BEen)

University Of Washington Bothell

Bachelor of Science in Electrical Engineering (BSEE)

De BSEE Program biedt de hoogste kwaliteit van de educatieve ervaring die inherent zijn aan een diploma van de Universiteit van Washington. UW Bothell van wereldklasse faculteit zijn gewijd aan het onderwijs en de opbouw van uitmuntendheid en expertise door middel van sterke student-faculteit relaties, kleine klassen en hands-on, ervaringsgericht principes leren. Gemodelleerd naar ABET-goedgekeurde Elektrotechniek programma's zal de BSEE programma specifiek gericht op het voldoen aan de kritische behoeften van de technologie-afhankelijke werkgevers in de regio Puget Sound.

Het programma biedt een strenge educatieve ervaring waarbij studenten beheersen de fundamenten en toepassingen van elektriciteit, elektronica en elektromagnetisme. Het curriculum benadrukt ontwerp, teamwork, ethiek, ondernemerschap, en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Tijdens hun academische loopbaan aan de Universiteit van Washington Bothell groeien studenten om de impact van technische oplossingen in de wereldwijde, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen.

De BSEE programma is ontworpen om studenten uit diverse achtergronden, waaronder werkende studenten die een niet-traditionele programma van de studie wensen tegemoet te komen. Studenten worden blootgesteld aan verschillende leeromgevingen, waaronder die in de klas, on-line en hands-on lab werk. Elektrotechniek lessen worden meestal aangeboden in de late namiddag en vroege avond.

Bestuderen en leren met andere toegewijde studenten

De BSEE programma stimuleert de aanvragen van studenten die hebben unieke en gevarieerde culturele en levenservaringen. UW Bothell benadrukt nauwe samenwerking tussen studenten en docenten door middel van team-based projecten, presentaties, onderzoeksmogelijkheden, stages en werk-opleidingen, het creëren van een positieve, ervaringsgerichte, leeromgeving.

ABET Accreditatie

In september 2013 van de Universiteit van Washington Bothell Electrical Engineering programma vol ABET accreditatie ontvangen. Alle afgestudeerden van het programma zijn met terugwerkende kracht opgenomen onder de paraplu van de ABET accreditatie.

Onderwijsdoelstellingen

De educatieve doelstelling van de EE graad is om studenten voor te bereiden:

 • ingenieurs die leidinggevende functies, technische of leidinggevende kunnen aannemen, in de elektrotechniek en aanverwante gebieden worden
 • om succesvol te worden in tuiten geavanceerde studies in de elektrotechniek en aanverwante gebieden
 • bij te dragen burgers die zijn ons bewust van de ethische en maatschappelijke verantwoordelijkheid geworden
 • effectieve communicators in professionele en niet-professionele omgevingen worden en in staat zijn om te functioneren als een teamlid.

Student Outcomes

De Raad van Advies voor de BSEE graad heeft een reeks van resultaten student aangenomen. Elke student in het BSEE programma zal aantonen dat aan de volgende resultaten op het moment van afstuderen.

 • Outcome (a): Het vermogen om kennis van wiskunde toe te passen, wetenschap en techniek
 • Resultaat (b) een vermogen om te ontwerpen en te voeren experimenten alsmede analyseren en interpreteren
 • Outcome (c): Een mogelijkheid om een ​​systeem, onderdeel, of proces te ontwerpen om de gewenste behoeften binnen realistische beperkingen, zoals economische, milieu-, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, maakbaarheid, en duurzaamheid
 • Outcome (d): Het vermogen om te functioneren op multi-disciplinaire teams
 • Outcome (e): Een mogelijkheid om te identificeren, te formuleren, en het oplossen van technische problemen
 • Outcome (f): Een begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid
 • Outcome (g): Het vermogen om effectief te communiceren
 • Outcome (h): De brede opleiding nodig om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen
 • Outcome (i): Een erkenning van de noodzaak voor, en het vermogen om deel te nemen in het leven lang leren
 • Outcome (j): Een kennis van de hedendaagse kwesties
 • Outcome (k): Een mogelijkheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn voor het vakmanschap inclusief afstandsbediening interactie via het internet
 • Resultaat (l): Het vermogen om kennis van waarschijnlijkheid en statistiek toegepast in toepassingen wenselijk elektrotechniek

Electrical Engineering Program Admission

Kandidaten worden beoordeeld op basis van hun academische prestaties, de voltooiing van de kern eisen en voorwaarden, samen met een persoonlijke verklaring die de sollicitatiecommissie met een dwingende inzicht in het belang van de student in de opleiding en de Universiteit van Washington Bothell.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Bothell, Washington
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates