Bachelor of science in en vroegschoolse educatie

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Verdienen een diploma in en vroegschoolse educatie door middel van deze Florida-goedgekeurde voorbereiding van de docent-programma. de Bachelor of Science in Early Childhood Education bij Polk State College zal voldoen aan de toelatingseisen voor de Florida Professional Educator Certification in Pre-kleuterschool / Basisonderwijs (leeftijd 3-grade 3), alsmede eisen voor de Florida Leraar Standards in ESOL Endorsement (K-12) en de Florida lezen Endorsement (K-12). Het curriculum is ontworpen om af te bouwen van een bestaande Associate's Degree in Early Childhood Education and Management (ofwel Arts of Science). Cursussen en in het veld ervaringen bereiden leraar kandidaten door het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die nodig zijn als een professionele opvoeder. Al deze leiden tot een 12-weekse stage bij een lokale Polk County school waar leraar kandidaten in staat zijn om de rol van een full-time docent aannemen. Gedurende deze tijd, iedere kandidaat toont zijn of haar beheersing van de vaardigheden en competenties die nodig zijn om effectief onderwijs en leerstijlen.

De Bachelor of Science in Early Childhood Education is ontworpen om voort te bouwen op een bestaande associate's degree, ofwel de Associate in Arts of de Associate in Science in Early Childhood Education and Management. Het curriculum ondersteunt leraar kandidaat ontwikkeling van kennis en vaardigheden die nodig zijn voor effectief onderwijs. Als kandidaten verder komt in de cursus, veld ervaringen hen helpen verbindingen tussen hun cursussen en professionele onderwijspraktijk te maken. afstudeerstage van het programma maakt het mogelijk kandidaten voor de rol van de full-time docent op zich te nemen om de meester van de vaardigheden en competenties die nodig zijn voor effectief onderwijs en leren aan te tonen. Field ervaringen en stageplaatsen zal worden beperkt tot scholen binnen Polk County.

De Bachelor of Science in Early Childhood Education is een door de staat goedgekeurde eerste voorbereiding van de docent-programma, en afgestudeerden zal voldoen aan de toelatingseisen voor Florida Professional Educator Certification in Pre-kleuterschool / Basisonderwijs (leeftijd 3-grade 3), alsmede eisen voor de Florida Leraar normen voor ESOL Endorsement (K-12) en de Florida Reading Endorsement (K-12).

Toelatingsvoorwaarden

Toelating tot de BS in Early Childhood Education programma vereist:

 • Associate of Arts graad of een Associate of Science graad in Early Childhood Education and Management (of het equivalent) uit een regionaal-geaccrediteerde school of universiteit.
 • Als de student associate degree is van een niet-regionaal erkende instelling, maar is landelijk erkend, de mate in aanmerking voor toelating, maar een cursus-by-cursus evaluatie gebeurt volgens Polk State College transfer praktijk en beleid.
 • Associates niveau graad moet worden verdiend met een minimum 2,5 Grade Point Average (GPA) op een schaal van 4,0.
 • Voltooiing van drie gemeenschappelijke Onderwijs Voorwaarde Cursussen (AA keuzevakken) met een graad van "C" of hoger
 • EDF1005 - Inleiding tot het beroep van leraar
 • EDF2085 - Introduction to Diversity voor Educators
 • EME2040 - Inleiding tot Technology for Educators
 • EDF1250 - Inleiding tot Classroom Management (aanbevolen, maar niet verplicht)
 • Passing score op de algemene kennis test (GKT) van de Leraar Florida Certification Examens (FTCE). Vraag dat een kopie van uw GKT scores rechtstreeks naar Polk State College.
 • -Vingerafdruk gebaseerde achtergrond controleren.
 • Aanvullende toelatingseisen zijn onder andere het indienen van een sollicitatiebrief en specifieke bevestigingen.
 • Onder bijzondere omstandigheden kan een semester toelating ontheffing worden aangevraagd.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science d ... Lees meer

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science degrees, as well as a wide range of certificate and workforce training options. The College also operates three charter high schools. Lees Minder
Lakeland , Bartow , Lake Wales , Winter Haven + 3 Meer Minder