Bachelor of science in en vroegschoolse educatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Santa Fe college

Programma overzicht

De Bachelor of Science in het kleinschoolonderwijs is bedoeld om studenten voor te bereiden op de vroege kinderopvoeders die met kinderen vanaf de geboorte via de leeftijd van vier jaar werken. Het programma is ontworpen voor studenten met een tweejarige graad, ofwel een Associate of Arts of een Associate in Science in Early Childhood Education.

De Bachelor of Science in het kleinschoolse onderwijs voldoet aan de staatse gangbare voorwaarde en het curriculum kader.

Alle Bachelor of Science-graadstudenten moeten dezelfde basisvereisten als traditionele baccalaureaatstudenten afronden, waaronder 36 uur algemeen onderwijs en demonstratie van vreemde talenkennis. Studenten worden aangemoedigd om te raadplegen bij een academisch adviseur bij het aanvragen van toelating.

Voldoen aan de vraag naar bekwame en effectieve professionals in de Alachua en Bradford gemeenschappen door innovatie, uitbreiding en verbetering van de educatieve programma's van Santa Fe College.

AA-pad

Afronding van een Associate of Arts-diploma, inclusief de vooropleidingscursussen EDF1005: Inleiding tot onderwijs, EDF2085: Onderwijsspecifieke populaties en EME2040: Onderwijstechnologie, met een minimum algemene GPA van 2,5. Naast het opleidingsniveau op het hoger niveau, zullen de leerlingen 12 credituren voltooien van de opleiding op het niveau van de vroegere kinderjarenopleiding als ze beginnen met het BS-programma.

AS Path

Voltooiing van een Associate in Science degree in het kleinschoolonderwijs, inclusief de vereiste cursussen van EDF 1005: Inleiding tot onderwijs, EOF 2085: Onderwijsspecifieke populaties en EME 2040: Onderwijstechnologie, met een minimum algemene GPA van 2,5. Naast cursussen op het hoger niveau, zullen de cursisten aanvullende algemene opleidingskursussen voltooien.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Santa Fe College enjoys a rich history of nearly 50 years of academic and community leadership, and we're building on that tradition. Find out more about our history, the people who make us successful ... Lees meer

Santa Fe College enjoys a rich history of nearly 50 years of academic and community leadership, and we're building on that tradition. Find out more about our history, the people who make us successful, and how to help shape our future. Lees Minder