Bachelor of Science in Entrepreneurship

Africa International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Entrepreneurship

Africa International University

Bachelor of Science in Entrepreneurship

De Bachelor of Science in Entrepreneurship programma is ontwikkeld in de erkenning van het cruciale belang van een interdisciplinair, op basis van geloof en mondiaal perspectief voor zakelijke professionals in Afrika.

Kortom, het programma biedt kennis en vaardigheden voor intermediaire niveau competentie in ondernemerschap. Het programma begint op koers de carrière van de student te stellen en verder bouwt hem of haar voor strenge postdoctorale studie.

Het programma zal de studenten voor te bereiden op:

 1. Handhaving van een hoge mate van integriteit en vertrouwen binnen het bedrijfsleven en samen te werken systemen als ze genereren, in stand te houden en het beheer van zakelijke.
 2. De opbouw van sterke bijbelse en theologische basis voor innovatie en creativiteit als ze banen te creëren in het mondiale milieu van het relativisme en pluralisme.
 3. Maak gebruik van de juiste technische kennis en vaardigheden (hard, zacht en het versterken van) nodig om uit te voeren in het bedrijfsleven en bedrijfssystemen.
 4. Demonstreer gevoeligheid voor de omgeving en familie in de oprichting en het beheer van de rijkdom.
 5. Blijf op de hoogte van zowel de historische en hedendaagse trends in het nemen van beslissingen in zowel de zakelijke en samenwerken systemen.
 6. Doe zaken als een missie en roeping.
 7. Blijven leren en het uitbreiden van hun kennis, vaardigheden en capaciteiten.
 8. Implementeren van innovatieve business strategieën voor hun bedrijf; en 9. Demonstreer persoonlijke kwaliteiten zoals zelfvertrouwen, integriteit, eerlijkheid, gezelligheid en een gevoel van betrokkenheid.

Toelatingsvoorwaarden

In afwijking van de reguliere toelatingseisen van de universiteit, moeten in aanmerking komen kandidaten voor toelating tot de Entrepreneurship programma ten minste één van de volgende een hebben verkregen. De gemiddelde cijfer van C + (plus) met ten minste een C (gewoon) in het Engels b. Advance level certificaat met twee belangrijkste passes en een krediet pas in het Engels c. Een diploma of graad in een verwant veld om ondernemerschap met een gemiddelde graad van C (gewoon) op KCSE

Voorlopige toelating zal worden verleend voor de volgende categorieën van studenten met

een. Een minimum van graad C- in KCSE of het equivalent daarvan plus een jaar diploma van een erkende post-secundair tertiair college. De toelating wordt in het eerste leerjaar B worden verleend. Een minimum van graad D + in KCSE of het equivalent daarvan plus een zes maanden van Bridging Certificaat en een jaar diploma van een erkende post-secundair tertiair college

Wijze van levering

Synchrone contacten tussen docenten en studenten zullen de primaire wijze van levering. Dergelijke contacten zal worden gedaan op de belangrijkste campus van de universiteit of de verlenging sites. Niettegenstaande, afhankelijk van de vooruitgang die de instelling zal maken in ICT, een gemengde synchrone en asynchrone modes van levering wordt overwogen.

Desalniettemin zal stages, seminars, onderzoek en preps in business plan de ontwikkeling van het vormen van content delivery vormen.

tariefstructuur

 • Collegegeld per Term 50.400
 • Admin kosten 13.525
 • Totale Collegegeld per Term 63.925
 • Totaal per jaar 191.775
 • Totaal voor het programma 767.100

Hoe toe te passen

U kunt online solliciteren door te klikken Online toepassing of Download aanvraagformulier Aanvraagformulier U kunt uw aanvraag tot Public Relations of Admissions sturen.

U kunt meer informatie vinden door ons te bellen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mei 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
767,100 KES
Totaal voor het programma
Locations
Kenia - Nairobi, Nairobi County
Startdatum : Mei 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mei 2019
Kenia - Nairobi, Nairobi County
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aug. 2019
Kenia - Nairobi, Nairobi County
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Diversity and Learning